Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Kakko na testovanie nádejí nepríde, Devils v ňom vidia vyzretého hráča

Kým americký center Jack Hughes po svetovom šampionáte zamieril do amerického Buffala, kde sa tento týždeň koná testovanie nádejí pred draftom, fínsky krídelník Kaapo Kakko pozvánku na tzv. „Scouting Combine“ odmietol.

Kakko sa pohovorov, lekárskych a kondičných testovaní nezúčastní po tom, čo s Fínskom získal titul majstra sveta a teraz si vychutnáva oslavy v rodnej krajine. Osemnásťročný talent viedol svoju reprezentáciu na turnaji so šiestimi gólmi.

Podľa mnohých vydarený turnaj zmenšil medzeru medzi Hughesom a Kakkom, z ktorých tím New Jersey Devils bude vyberať tohtoročnú draftovú jednotku. Obaja tím na svetovom šampionáte výkonmi potešili a obaja podľa neho budú pripravení v budúcej sezóne na NHL. Jeden rozdiel medzi nimi však hrá v prospech Fína.

„Pokiaľ ide o Hughesa a Kakka, všetci vieme, že je medzi nimi jasný rozdiel... jeden je už fyzicky vyzretý (Kakko) a jeden nie (Hughes),“ povedal asistent generálneho manažéra Tom Fitzgerald. „Myslím si však, že obaja majú zručnosti, korčuľovanie a hokejové inštinkty, aby hrali v budúcej sezóne v NHL.“

Článok pokračuje pod reklamou

Hughes je stále považovaný za potenciálnu draftovú jednotku, no na Devils sa po majstrovstvách sveta vyvíjajú tlaky, aby zvážili výber Kakka. Postavil sa za neho aj jeho reprezentačný tréner Jukka Jalonen.

„Ak chce New Jersey víťaza, tak by malo vybrať Kakka. Hughes je tiež skvelý hráč, ale v dôležitých zápasoch bol Kakko vždy lepší. Už teraz hrá ako muž. Mohol by hrať v NHL už teraz a o pár mesiacov bude ešte lepší. O pár rokov bude jedným z najlepších hráčov na svete,“ povedal Jalonen pre New York Times.

Kým Kakko nazbieral na majstrovstvách sveta sedem bodov za šesť gólov a jednu asistenciu, Hughes si pripísal tri asistencie a v poslednom zápase bol zdravým náhradníkom. V jeho prospech by však mohlo hrať to, že je centrom. „Ak sú dve nádeje takto vyrovnané, vždy by som uprednostnil centra pred krídelníkom – pokiaľ by sa ten krídelník nevolal Alex Ovečkin,“ poznamenal odborník Craig Button z TSN.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL naživo: Začína sa play-off!Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies