Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
FLA
TBL
NYR
WSH
WPG
COL
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Hughes vynechal kondičné testy. Sníva o poste draftovej jednotky i niečom inom

Center Jack Hughes je potenciálnou jednotkou tohtoročného vstupného draftu, ktorý sa tento mesiac uskutoční v kanadskom Vancouveri. Ešte predtým však navštívil preddraftové testovanie v americkom Buffale.

Šikovný Američan však na „Scouting Combine“ absolvoval len lekárku prehliadku a rozhovory s tímami. Kondičné testy vynechal po tom, čo lekárska prehliadka ukázala, že nie je v stopercentnom stave. Pripomeňme, že reprezentoval Spojené štáty americké na majstrovstvách sveta.

„Myslím si, že už pri príchode na testovanie som vedel, že nebudem robiť testy, pretože som sa na ne skutočne nepripravoval. Hral som posledné dva mesiace hokej. Skutočne som nemal prestávku. Nedávalo mi zmysel robiť tie testy. Moje telo potrebovalo trochu voľna. Som súťaživý a cítim, že by sa mi v niektorých disciplínach darilo,“ povedal Hughes.

Hughes viedol v tejto sezóne Národný tím rozvojového programu do 18 rokov so 112 bodmi (34+78) získanými v 50 zápasoch. Momentálne je isté, že ak si ho nevyberie New Jersey z prvého miesta, tak po ňom siahnu Rangers z druhého miesta. Niečo iné by bolo šokom. On dúfa, že napokon bude vybraný už vedením Devils.

Článok pokračuje pod reklamou

„Bolo by neuveriteľné, ak by som bol vybraný z prvého miesta. Vždy snívate o tom, že budete jednotkou... nesnívate o tom, že budete dvojkou, trojkou či štvorkou, keď ste chlapec. Chcem byť draftovou jednotkou a cítim, že by sa mi splnil sen, ak by sa tak stalo,“ prezradil veľký talent.

Keď sme pri snoch, osemnásťročný rodák z floridského Orlanda má aj jeden týkajúci sa už profesionálneho hokeja.

„Zisk Stanleyho pohára je dôvod, prečo každý hokejista hrá hokej. Snívate o tom, ako tú trofej zdvihnete nad hlavu od momentu, ako začnete hrať hokej. To je definitívne môj konečný cieľ. Chcem byť schopný vyhrať Stanleyho pohár a byť v NHL úspešný,“ poznamenal Hughes.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies