Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Generálny manažér reaguje: Bude Backes vykúpený zo zmluvy? Bude Krug vymenený?

Generálny manažér tímu Boston Bruins, Don Sweeney, v pondelok naznačil, že pravdepodobnosť vykúpenia útočníka Davida Backesa zo zmluvy počas tohto leta je minimálna.

„Je súčasťou nášho hokejového klubu,“ povedal Sweeney. Generálny manažér dodal, že v ďalšom priebehu spolupráce bude veterán útočníkom pre spodnú šestku. Ako optimálna možnosť sa zdá byť štvrtý útok.

Tridsaťpäťročný Backes, ktorý dostával pod Bruceom Cassidym aj šancu v druhej formácii, odohral v uplynulej sezóne 70 zápasov, v ktorých nazbieral 20 bodov (7+13). V play-off pridal ďalších 15 duelov so ziskom dvoch gólov a troch asistencií.

Zmluvu má platnú ešte dva roky s „cap-hitom“ 6 miliónov amerických dolárov.

Sweeney sa vyjadril aj k otázke možnej výmeny obrancu Toreyho Kruga, ktorý sa po budúcej sezóne bude môcť stať neobmedzeným voľným hráčom. Bruins však alternatíva jeho straty príliš neláka.

„Ak by nás niekto ohromil ponukou na výmenu, potom sa musíme pozrieť na každého hráča. Z pohľadu organizácie by nebolo dobré, aby sa tak nestalo. Bola by však pre nás potrebná unikátna príležitosť, aby sme sa Toreyho vzdali,“ povedal Sweeney. „Je v nasledujúcej vlne našich lídrov po hráčoch, ktorí nimi sú už dlho. Je dôležitou súčasťou nášho klubu.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies