Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Slováci v NHL

Prezident i majiteľ sú z Cháru v úžase. Poklonu mu zložil aj Subban

Hviezdny obranca P.K. Subban z Nashvillu zložil kapitánovi Bostonu Zdenovi Chárovi verejnú poklonu. Nebol však jediný, kto v utorok hovoril o slovenskom veteránovi s obdivom.

„Jeden z najlepších lídrov v histórii tohto športu,“ napísal Subban komentár k statusu, ktorým Chára na Instagrame ďakoval fanúšikom Bruins za podporu. Slovák to ocenil a poznamenal, že to pre neho znamená veľa.


Štyridsaťdvaročný rodák z Trenčína však bol v utorok aj predmetom vyjadrení vrchného vedenia Bruins, ktoré bolo v úžase z jeho obetavosti a bojovnosti. Tú predviedol vo finále Stanleyho pohára, v ktorom hral aj napriek zlomenine čeľusti či zranenému lakťu. Ukážka jeho charakteru prospela aj tímu, hlavne jeho mladíkom.

Prezident Cam Neely povedal: „Išiel som za ním v stredu ráno do nemocnice (deň po štvrtom zápase, v ktorom utrpel zlomeninu čeľuste). Práve mal za sebou štvorhodinovú operáciu a bol oblečený a pripravený na odchod. Zostal som v úžase z toho, že chcel hrať už v ďalší večer. Len to ukázalo, aký typ osoby je, aký má charakter a odhodlanie. Nepoznám veľa športovcov, v hociktorom športe, ktorí by to urobili. Môže byť len prínosom, ak niečo také videli naši mladší hráči.“

A pridal sa k nemu aj majiteľ Jeremy Jacobs: „Je extrémne silný, ale ešte viac ukázal svoj charakter. Jeho charakter je skutočne obrovský. Stále z neho ukazuje viac a viac. Myslím si, že to bolo vo veľkej miere dôležité aj pre tím. Skutočne toho urobil viac ako by možno mal.“

Chára podpísal s Bruins druhú jednoročnú zmluvu po sebe, ale to neznamená, že by bol v roku 2020 pripravený ukončiť kariéru. Jacobs povedal, že mu umožní ukončiť ju v drese Bostonu a že tím mu umožní hrať až dovtedy, kým bude chcieť a kým bude na ľade efektívny.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies