Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Perry by chcel po odchode z Anaheimu bojovať o druhý Stanleyho pohár

Dvanásť zápasov chýbalo Coreymu Perrymu k tomu, aby ako prvý hráč v histórii odohral 1 000 zápasov v drese Anaheimu. Je to jedna z vecí, ktoré mrzia najviac známeho útočníka, ktorého Ducks v stredu vykúpili zo zmluvy.

„Bolí to. Koľko hráčov odohralo 1 000 zápasov za jeden tím? Nie veľa. Sedím tu a hovorím, že ak by nebolo niekoľko zranení, tak už by som ich mal za sebou. Bol som k tomu veľmi blízko,“ poznamenal Perry pre TSN.

Perryho rozhodnutie vedenie úplne neprekvapilo, keďže je mužstvo v prestavbe a zmeny očakával. Rozhodnutie rešpektuje a nemá nič zlé, čo by na kalifornskú organizáciu, v ktorej strávil 14 sezón, povedal.

Ani v 34 rokoch nemyslí na koniec. Po prvýkrát v kariére bude neobmedzeným voľným hráčom a záujem o jeho služby určite bude. On plánuje v kariére pokračovať a bude si vyberať tímy podľa ich šancí na zisk Stanleyho pohára.

Článok pokračuje pod reklamou

„To ma určite znovu nažhavilo. Chcem opäť vyhrať. Mohol som zažiť tie pocity na každej úrovni a chcem ich cítiť znova. Sledujem každý rok tímy, ktoré vyhrajú Stanleyho pohár a vidím, koľko emócií príde s víťazstvom. Táto trofej sa získava najťažšie a potrebujete na ľade vodcov a skúsenosti. Ja budem znovu hráčom, akým som zvykol byť,“ konštatuje ligový šampión z roku 2007.

Perry by na trhu mohol podpísať krátkodobú zmluvu založenú na bonusoch s nízkym základným platom. To ešte viac zvýši záujem o jeho služby, keďže sa tento rok neočakáva zvýšenie platového stropu do takej miery, do akej to očakávali od decembra mnohé tímy. Tie sa nemusia obávať ani o stav jeho kolena.

„Konečne som v stopercentnom stave,“ avizuje Perry. „Už teraz toho robím omnoho viac ako v predošlých rokoch. Keď idete do nového tímu, chcete mu odovzdať to najlepšie z vás. Musíte si preraziť cestu, spoznať nových spoluhráčov, trénerov a zaslúžiť si ich rešpekt.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies