Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Marner nemá záujem o osemročný kontrakt. Posilní Toronto Subban?

Veľká pozornosť sa v kanadskom Toronte venuje novej zmluve hviezdneho útočníka Mitcha Marnera, ktorý sa v júli môže stať obmedzeným voľným hráčom. To však neznamená, že tu nie je priestor aj pre iné špekulácie týkajúce sa Maple Leafs.

Najskôr však chvíľu zostaňme u Marnera, ktorý podľa Darrena Dregera z TSN nemá záujem o maximálne možnú dĺžku novej zmluvy. Ak by sa s Torontom nedohodol, je pripravený preskúmať aj iné možnosti s inými tímami.

Ako hráč Maple Leafs môže podpísať nanajvýš osemročnú zmluvu, s iným tímom by bola maximálna hranica sedem rokov. Na maximálnu dĺžku pritom vo februári nepristúpil ani Auston Matthews, ktorý s kanadským tímom podpísať päťročný kontrakt.

Marner by mohol dostávať od iných tímov ponuky na zmluvu od 1. júla. Generálny manažér Kyle Dubas vo štvrtok povedal, že nevylučuje ani možnosť, že by tzv. offer sheet Toronto nedorovnalo, čím by o hráča prišlo, ale získalo by kompenzáciu v podobe draftových volieb.

Článok pokračuje pod reklamou

No a teraz krátko niečo mimo Marnera – Elliotte Friedman zo Sportsnet v piatok informoval, že Maple Leafs zvažovali, či by pri ich situácii s platovým stropom mohla dávať zmysel akvizícia hviezdneho obrancu P.K. Subbana.

Pochopiteľne, aj toto rozhodnutie priamo ovplyvňuje Marnerova situácia.

Tridsaťročný Subban, mimochodom rodák z Toronta, má vo svojej zmluve platné ešte tri roky s „cap-hitom“ 9 miliónov amerických dolárov. Maple Leafs budú mať pod stropom voľného 7,7 milióna amerických dolárov pri decembrovej predpovedi stropu (83 mil. USD), čo by mohlo byť ešte menej, ak by sa naplnili nedávne zákulisné šumy o výške stropu. Tím pritom potrebuje podpísať nové zmluvy aj s ďalšími hráčmi...



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies