Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
23. 04.
kurzy
01:00info
NYR
WSH
01:30info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
NHL live
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
«

Správy z NHL

J.T. Miller sa sťahuje do Kanady. Tampa ho vymenila za českého brankára

Tímy Tampa Bay Lightning a Vancouver Canucks uskutočnili v sobotu počas draftu výmenu. Do Kanady sa sťahuje útočník J.T. Miller, na slnečnú Floridu zase putujú hráčske práva na brankára Mareka Mazanca spolu s dvomi draftovými voľbami.

Tampa získala okrem práv na Mazanca aj voľbu v treťom kole tohtoročného draftu (71. miesto – brankár Hugo Alnefelt) a podmienečnú voľbu v prvom kole budúcoročného draftu. Ak Canucks nepostúpia v sezóne 2019/20 do play-off, zmení sa na voľbu v prvom kole draftu v roku 2021.

Dvadsaťšesťročný Miller má za sebou len prvý z piatich rokov aktuálneho kontraktu s priemerným ročným zárobkom 5,25 milióna amerických dolárov. Od budúcej sezóny je jeho súčasťou čiastočná klauzula o nevymeniteľnosti. Môže si určiť osem tímov, do ktorých nechce byť vymenený.

Rodák z amerického Ohia odohral v jeho prvom plnom ročníku v drese Lightning 75 zápasov so ziskom 47 bodov (13+34). V štyroch dueloch play-off dvakrát asistoval. Do Tampy prišiel v sezóne 2017/18 výmenou z New Yorku Rangers, kde strávil celú dovtedajšiu kariéru. V NHL má na konte 435 zápasov, v ktorých nazbieral 237 bodov.

Článok pokračuje pod reklamou


Dvadsaťsedemročný Mazanec chytal v NHL naposledy v sezóne 2016/17 za Nashville. V tej uplynulej absolvoval spolu 30 zápasov za záložné tímy Vancouveru a Rangers v AHL. Aktuálne je pod zmluvou s Hradcom Králové z českej najvyššej súťaže.

Rodák z Písku odchytal v zámorskej profilige dokopy 31 stretnutí, všetky za Predators, ktorí ho draftovali v roku 2012 v šiestom kole. Zaznamenal v nich osem výhier a dve čisté kontá. V roku 2013 sa stal českým majstrom s Plzňou. V ročníku 2017/18 si vyskúšal KHL v drese Slovana Bratislava.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Fanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zámorský novinár urobil rebríček Top 10 nádejí Blues: Sú v ňom obaja Slováci Top 5 nováčikov, ktorí by mohli mať v play-off najväčší vplyv Slovenský brankár prešiel najkratšiu cestu k postupu, pre útočníka sezóna končíAké plány majú Penguins v lete so svojím bránkoviskom?Veľký návrat: Lindy Ruff sa vracia do tímu, v ktorom tvoril rekordyĎalšia posila Slovenska z NHL je potvrdená. Švajčiari ich hlásia hneď niekoľko!Matthews zavelil k vyrovnaniu, žiarili aj McDavid či Hyman. Dalo Vegas facku fair-play?Video: Kyle MacLean vs. Stefan Noesen (bitka) „Šokujúca“ novinka: Obhajcovi titulu sa v prvom zápase play-off vráti hviezdaSlafkovského útok bol jeden z najlepších v NHL. Za sebou nechal aj útoky superhiezdMešár s Dvorským na MS nedávajú zmysel. Ich čas príde, hovoria majstri sveta V hre o Calderov pohár bude viacero Slovákov. V základnej časti im kraľovali Studenič s Regendom Mešára teraz čaká tvrdá konkurencia. Toto bude pre neho múdre, ak chce zlepšiť šance na úspech Slafkovského útok patrí medzi tri pozitíva budúcej sezóny. Spomína sa aj Mešár Slovensko má ďalšiu posilu zo zámoria! V tejto sezóne si zahrala aj v NHLMeno možno mať nový tím hneď nebude, ale pre tieto 4 dôvody môže skončiť úspechomZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies