Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

NHL zverejnila rozpis sezóny 2019/20

Vedenie NHL v utorok zverejnilo definitívnu podobu rozpisu základnej časti sezóny 2019/20, ktorá odštartuje prvými zápasmi v stredu 2. októbra a jej posledný hrací deň bude sobota 4. apríla 2020.

V otvárací večer sa odohrajú štyri zápasy, vrátane duelu medzi poslednými dvoma šampiónmi, St. Louis a Washingtonom. V ďalších zápasoch sa stretnú Toronto s Ottawou, Edmonton s Vancouverom a Vegas so San Jose.

Z 1271 zápasov budú niektoré významnejšie. Už 4. októbra sa v Prahe v rámci Global Series uskutoční zápasu medzi Chicagom a Philadelphiou. V úvode novembra sa zase odohrajú dva zápasy medzi Buffalom a Tampou Bay v Štokholme.

Klasický novoročný Winter Classic sa uskutoční v Dallase, ktorý bude hostiť Nashville. 15. februára bude Colorado v zápase Štadiónovej série hostiť Los Angeles. Pod holým nebom sa v rámci Heritage Classic stretnú aj Calgary a Winnipeg, ktorí už sa 26. októbra predstavia v Regine. V rovnaký deň uvidíme aj prvé stretnutie posledných finalistov.

Vianočná pauza bude 24. až 26. decembra. Koncom januára zažije liga tradičnú prestávku pre zápas hviezd, ktorý sa uskutoční v St. Louis. Medzi 23. a 26. januárom tak súťažné zápasy neuvidíme. V posledný deň základnej časti ich zase uvidíme maximálne množstvo.

Kompletný rozpis na našej stránke →




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies