Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Majiteľ Buffala: Je načase, aby sme začali víťaziť

Jozef Struhár  
30.06.2019

Terry Pegula je majiteľom tímu Buffalo Sabres už viac ako osem rokov, ale ešte veľa radosti mu jeho zverenci nepriniesli. Verí však, že svitá na lepšie časy a tvrdí, že už by bolo aj načase, aby mužstvo začalo víťaziť.

„Jedna vec, o ktorej rozmýšľam, je, že je načase, aby sme začali vyhrávať. Preto sme tu,“ povedal Pegula pre AP sediac vedľa manželky a prezidentky tímu v jednej osobe. „Máme na palube Ralpha (Kruegera) a niekoľko mladých hráčov, lídrov, akým je Jack (Eichel). Je teda načase, aby sme to všetko dali dokopy.“

Pegula dal pri kúpe tímu sľub fanúšikom, že privedie do Buffala Stanleyho pohár. Namiesto toho však tím zažíva najhoršie obdobie vo svojej histórii, keď sa v play-off nepredstavil v ôsmich ročníkoch po sebe. Napriek tomu z toho však majiteľ nie je frustrovaný a nestráca optimizmus.

„Pevne verím, že ak myslíte negatívne, tak tak aj dopadnete... Musíte byť pozitívni. Neberiem žiadne z tých biednych výsledkov, ktoré sme mali ako tím, osobne. Snažím sa, aby sme sa zlepšovali,“ poznamenal Pegula, ktorý neskrýva nadšenie z prístupu nového trénera Ralpha Kruegera.

Článok pokračuje pod reklamou

„Už keď sme sa stretli v jednej miestnosti, tak bolo cítiť jeho prítomnosť. Povedal som si, že ten chlapík je iný. Začali sme sa s ním rozprávať a nechcelo sa nám odísť. Urobil som si veľa poznámok, ale prestal som si ich zapisovať, lebo Ralph je ako stroj na výroky. Je dôvtipný a rozmýšľa o veciach inak.“

Pegulu potešilo aj to, že tím má v kabíne hráčov, ktorí chcú vyhrávať. A, že na to majú potenciál, ukázali aj v novembri, keď dokázali vyhrať desať zápasov po sebe. Dokonca v istom čase viedli ligu s bilanciou 17-6-2.

„Nepýtajte sa ma, čo sa stalo, lebo neviem. Samozrejme, nebola to dobrá vec, pretože sme začali prehrávať častejšie, ako sme mali. Boli skutočne dobrým tímom, ktorý našiel cestu za víťazstvami. Boli mladí a stratili to kúzlo. Dúfajme, že v novej sezóne im to už vydrží,“ dodal Pegula.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Fanúšikovia Canadiens si Slafkovského zamilovali. Aj on ich. Pozýva na Slovensko Vybavte sa na play-off: Čiapky tímov NHL so zľavou až 50 % Pospíšil sa vyrovnal Tatarovi i Nemcovi. V dvoch ohľadoch viedol tím, v jednom aj celú NHL! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies