Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Tatar si splnil sen: Na svoj veľký projekt je hrdý

Jozef Struhár  
15.07.2019

Sú to štyri roky, čo si slovenský útočník tímu Montreal Canadiens, Tomáš Tatar, splnil svoj podnikateľský sen. So svojím dobrým priateľom si v Dubnici nad Váhom otvorili posilňovňu FitFabrik, ktorá mu umožňuje združovať aktivity letnej prípravy na jednom mieste.

„Inšpiroval som sa posilňovňou v Michigane tým, aké miesto tam mali a ako to tam fungovalo. Vždy som chcel mať niečo, kde by sa ľudia snažili dopracovať k čo najlepšej postave a kde by profesionálni športovci mohli zdokonaľovať svoj talent a preraziť vo svete. Pomohlo to aj mne, pretože môžem trénovať v najlepších podmienkach. Bola to myšlienka, ktorú sme zrealizovali. Sníval som o tom, že vybudujem miesto, kde by som sa mohol stať lepším hráčom,“ povedal Tatar pre klubový web.

Tatarova posilňovňa má rozlohu viac ako 1200 metrov štvorcových a zahŕňa zóny pre fitness a kardio tréningy, pre CrossFit, pre zápasníkov, aerobik, ako aj miesta určené pre špecifickejší tréning pre rôzne športové odvetvia. Nechýba ani fyzioterapia.

Článok pokračuje pod reklamou

„Keď som prišiel na Slovensko a chcel som behať alebo trénovať zručnosti, musel som navštíviť vždy viacero odlišných miest. Nebolo miesto, kde by to všetko bolo pokope. Keď športovci prídu do FitFabrik, nemusia chodiť na iné miesta, pretože tu majú všetko, čo potrebujú. Chcel som mať všetko pokope, tak, aby to bolo podobné tomu v Severnej Amerike,“ poznamenal Tatar.

Keď sa projekt spúšťal, vládla medzi zakladateľmi neistota. Teraz si už však Tatar môže vychutnávať úspechy, na ktoré je právom hrdý. Reality prekonala jeho všetky očakávania.

„Spočiatku som skutočne nevedel, aká veľká bude návštevnosť, ale neskôr sem začalo chodiť veľa hráčov z NHL a z iných európskych líg. Začali tu trénovať, pretože si obľúbili tunajšiu atmosféru a spôsob, akým je posilňovňa vybudovaná. Snažíme sa pre nich pripraviť čo najlepšie podmienky,“ prezradil Tatar, ktorému sa páči aj komunita, ktorú vytvoril.

„Po tom, čo sa začala letná príprava, tu trávim skoro každý deň okrem víkendov. Ľudia sa tu začínajú cítiť viac ako doma. Aj po dokončení tréningov si tu dám kávu a sedím s kamarátmi. Cvičím od deviatej do jedenástej a zvyčajne som tu do druhej. Toto nie je veľké mesto, takže poznáte viac-menej každého, kto sem príde. Veľa ľudí sem chodí len tráviť čas,“ dodal Tatar.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies