Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:30info
CGY
WSH
NHL live
03:00info
SEA
BUF
NHL live
18. 03.
kurzy
01:30info
CGY
WSH
NHL live
03:00info
SEA
BUF
NHL live
19. 03.
kurzy
00:00info
BOS
OTT
NHL live
00:00info
DET
CBJ
00:00info
NJD
PIT
00:00info
NYR
WPG
00:00info
PHI
TOR
00:30info
NYI
CAR
01:00info
NSH
SJS
01:00info
STL
COL
02:00info
EDM
MTL
03:00info
ANA
MIN
03:30info
LAK
CHI
03:00info
VAN
BUF
03:00info
VGK
TBL
NHL live
«

Správy z NHL

Simulácia rozširovacieho draftu: Koho by si mohol vybrať Seattle teraz?

Seattle už pozná svojho prvého generálneho manažéra, ktorým sa stal Ron Francis. Jednou z jeho najväčších úloh pred prvou sezónou tímu v NHL 2021/22 bude vyskladať mužstvo cez rozširovací draft.

Ako letnú zaujímavosť pri nižšej intenzite aktualít vám prinášame simuláciu rozširovacieho draftu, na ktorom sa Larry Fisher snažil povyberať najlepších dostupných hráčov už pre sezónu 2019/20 tak, aby zohľadnil cieľ vyhrávať teraz a zároveň dbal na budúce blaho tímu.

Hráčov vyberal z 30 tímov s výnimkou Las Vegas, ktoré sa ani v roku 2021 rozširovacieho draftu nezúčastní. Toto sú jeho voľby z každého tímu:

Anaheim - Adam Henrique, C (cap-hit: 5,825 mil. USD)
Arizona - Vinnie Hinostroza, PK (1,5 mil. USD)
Boston - Matt Grzelcyk, O (1,4 mil. USD)
Buffalo - Colin Miller, O (3,875 mil. USD)
Calgary - Rasmus Andersson, O (755 833 USD)
Carolina - Erik Haula, ĽK/C (2,75 mil. USD)
Chicago - Corey CrawfoO, B (6 mil. USD)
Colorado - Nikita Zadorov, O (3,2 mil. USD)
Columbus - David SavaO, O (4,25 mil. USD)
Dallas - Radek Faksa, C (2,2 mil. USD)
Detroit - Madison Bowey, O (1 mil. USD)
Edmonton - Adam Larsson, O (4,167 mil. USD)
Florida - Brett Connolly, PK (3,5 mil. USD)
Los Angeles - Jack Campbell, B (675 000 USD)
Minnesota - Jonas Brodin, O (4,167 mil. USD)
Montreal - Jeff Petry, O (5,5 mil. USD)
Nashville - Kyle Turris, C (6 mil. USD)
New Jersey - Miles Wood, ĽK (2,75 mil. USD)
Islanders - Nick Leddy, O (5,5 mil. USD)
Rangers - Tony DeAngelo, O, RFA (863 333 USD v ‘18/19, cca 2 mil. USD v ‘19/20)
Ottawa - Anthony Duclair, PK/ĽK (1,65 mil. USD)
Philadelphia - Philippe Myers, O (678 889 USD)
Pittsburgh - Dominik Kahun, ĽK (925 000 USD)
San Jose - Alex True, C (763 333 USD)
St, Louis - Ivan Barbašov, C, RFA (741 667 USD v ‘18/19, cca 1,25 mil. USD v ‘19/20)
Tampa Bay - Tyler Johnson, C (5 mil. USD)
Toronto - Travis Dermott, O (863 333 USD)
Vancouver - Sven Baertschi, ĽK (3,367 mil. USD)
Washington - Iľja Samsonov, B (925 000 USD)
Winnipeg - Mason Appleton, PK (741 667 USD)

Článok pokračuje pod reklamou

Hráči by dokopy zaťažovali platový rozpočet sumou zhruba 81 miliónov amerických dolárov. Vybraných bolo 14 útočníkov, 13 obrancov a traja brankári. Takto by vyzeralo mužstvo aj s potenciálnymi formáciami:

Útočníci:
Sven Baertschi - Kyle Turris - Tyler Johnson
Erik Haula - Adam Henrique - Vinnie Hinostroza
Miles Wood - Radek Faksa - Brett Connolly
Dominik Kahun - Ivan Barbašov - Anthony Duclair
Mason Appleton/Alex True

Fisher píše, že top útok má potenciál byť celkom dynamický, pričom Johnson by čas od času mohol byť aj centrom druhého útoku. V tom prípade by narušil „útok troch H“, v ktorom daná trojica hráčov funguje aspoň na papieri tiež dobre. Tretí útok pôsobí tiež silno, pričom ide o kombináciu veľkosti, produktivity, tvrdosti a defenzívnosti. Dobre by napádal a ťažko by sa bránil. Štvrtá formácia by bola tiež prínosom na oboch stranách ľadu.

Obrancovia:
Nikita Zadorov - Jeff Petry
Nick Leddy - David Savard
Jonas Brodin - Adam Larsson
Matt Grzelcyk - Colin Miller
Travis Dermott - Anthony DeAngelo
Rasmus Andersson/Philippe Myers/Madison Bowey

Prvé tri páry sú navzájom zameniteľné, ale Zadorov s Petrym tvoria pár číslo jeden v hierarchii tímu. V každom zápase by vedeli brániť najlepších hráčov súpera. Leddy a Savard by hrali odľahčené minúty a mohli by ťažiť z väčšieho počtu ofenzívnych štartov. Aj Brodin s Larssonom by v treťom páre mohli odľahčovať Zadorova s Petrym ako lepší defenzívny pár. Štvrtý pár tvoria bývalí hráči Bostonu, piaty má potenciál prekvapiť, keď sa Dermott vráti zo zranenia do akcie. Navyše sú traja obrancovia, ktorí sú už tiež pripravení na NHL. Ide o pravákov, ktorí by mohli byť cennými artiklami pre potenciálne výmeny.

Brankári:
Corey Crawford
Jack Campbell
Iľja Samsonov

Fisher si myslí, že Crawford by bol skúsenou jednotkou s dvoma Stanleyho pohármi v životopise, ktorá by bola schopná zvládať veľkú záťaž, ak by, samozrejme, vydržal zdravý. Campbell by ho mohol odľahčovať na pomerne pravidelnej báze ako nadpriemerný náhradník a potenciálna jednotka do budúcna. Samsonov je nádej, ktorá by dozrievala v AHL a mala potenciál preskočiť Campbella ako nástupcu Crawforda.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Anaheim priniesol nemilú správu o RegendoviLepší ako velikáni slovenského hokeja: Šimon Nemec má na dosah rekord! Bedard medzi hráčmi týždňa. Na čele je ruská hviezda Život v prvom útoku: Nový parťák je skvelý, no musíte byť neustále v strehu, tvrdí Pospíšil Slafkovský by s týmto tempom dokázal, čo naposledy zvládli Hossa a Gáborík!Dvorského gólová séria je mimoriadna. Len jeden hráč v lige zažil dlhšiu! Gretzky odmietol podiel v kanadskom tíme! Aký som len hlúpy, ľutuje s odstupom časuBoj o Celebriniho: Aké šance majú aktuálne tímy na zisk draftovej jednotky? Petrovský zatienil Dvorského a bol terčom veľkej špinavosti! Slovák vychytal výhru nad Mešárom + videoKelemen a Kňažko potvrdili formu pri víťazných góloch. Koch prišiel o sériu Latkóczy to dokázal, zahrá si finálový turnaj! Výhru vychytal aj ďalší Slovák Zhodenie rukavíc sa mu vypomstilo: Obranca Oilers utrpel zlomeninuPôjde na koberec: Ruského obrancu čaká konfrontácia s disciplinárkou NHL Nemec viedol svoj tím, prvý tím so Slovákom je vyradený z hry o play-off!Mešár: Mužský hokej by mi pomohol. MS alebo AHL? Rastie nám hviezda: Dvorský má lepší gólový priemer aj ako najlepší strelec ligy!Nemec atakoval Top 10, na rekord stratil 5 minút. Nedrží ho Zdeno Chára Na ľade si nič nedarujú: Pospíšil hovoril o účasti na MS i incidente so SlafkovskýmSlafkovský klubový rekord neohrozí. Už je v top 40 všetkých čias, prekoná aj Tomáša Jurča? Nemec: K novému trénerovi máme bližšie, otočilo sa to v môj prospech Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies