Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Ako vyzerajú dnes? New Jersey Devils

Jozef Struhár  
26.07.2019

Je leto, máme po drafte i po otvorení hráčskeho trhu. Niektorí hráči stále čakajú na zmluvy, ale najväčší ruch už máme za sebou. Preto sa pomaly môžeme pozrieť na to, ako vyzerajú jednotlivé tímy po doterajších transakciách. Na rade je New Jersey.

logo New Jersey Devils

New Jersey v poslednej sezóne nepostúpilo do play-off, keď zaznamenalo bilanciu 31-41-10. Stačila len na posledné miesto v Metropolitnej divízii a predposlednej miesto vo Východnej konferencii. Neskôr to však prinieslo svoje ovocie...

Víťaz Stanleyho pohára, Jiří Bicek, je posledným Slovákom, ktorý si zahral za New Jersey. V systéme nám však rastie nádejný útočník Marián Studenič, ktorý bude v najbližších sezónach bojovať o šancu v prvom tíme. Klub má momentálne využitých 39 miest z 50 na zmluvy, pričom v základe je písaných 19 hráčov.

Devils vďaka slabším výsledkom vyhrali draftovú lotériu a z prvého miesta na drafte si vybrali Jacka Hughesa, ktorý by mal v NHL hrávať už v najbližšej sezóne. Výmenou tiež získali P.K. Subbana, ktorý je ďalším prvkom v snahe prehovoriť hviezdneho Taylora Halla, aby v klube zotrval. Mužstvo vylepšil aj príchod Waynea Simmondsa, ktorý by okrem tvrdosti mohol podporiť aj sekundárnu produktivitu. Boli to prínosné zmeny, ale klubu by sa ešte zišiel defenzívny obranca.

Článok pokračuje pod reklamou

Voľby na drafte

Devils tento rok vyberali celkovú draftovú jednotku. Nakoniec ju urobili z amerického centra Jacka Hughesa, ktorý bol už dlhšie považovaný za najväčší talent svojej triedy. Ďalšími voľbami boli ruský obranca Nikita Ochotiuk (61.), ruský obranca Daniil Misiul (70.), kanadský útočník Graeme Clarke (80.), kanadský obranca Michael Vukojevic (82.), americký útočník Tyce Thompson (96.), americký obranca Case McCarthy (118.), kanadský brankár Cole Brady (127.), ruský útočník Arsenij Griciuk (129.), americký útočník Patrick Moynihan (158.) a švédsky útočník Nikola Pasic (189.).

Hráčske príchody

Ešte v júni do tímu cez výmeny prišli obranca P.K. Subban (z Nashvillu), útočník Adam Helewka (z Nashvillu) a útočník John Hayden (zo Chicaga). Helewka nepodpísal novú zmluvu a tím neskôr opustil. Cez trh s voľnými hráčmi prišli obrancovia Matt Tennyson a Dakota Mermis, ako aj útočníci Ben Street a Wayne Simmonds.

Hráčske odchody

Cez výmeny klub opustili obrancovia Steven Santini a Jeremy Davies, ako aj krídelník John Quenneville. Ako voľní hráči si nový domov našli brankár Cam Johnson a útočníci Nick Lappin, Kenny Agostino, Kurtis Gabriel, Blake Pietila a spomínaný Helewka, ktorý skúsi šťastie v Európe.

Aktuálna zostava a platový rozpočet

V súčasnosti má tím z Newarku k dispozícii zhruba 19,9 milióna amerických dolárov, pričom rozpočet zaťažuje aj vykúpenie Mikea Cammalleriho zo zmluvy a trest za Iľju Kovaľčuka. Na zmluvu čakajú ešte útočník Pavel Zacha a obranca Will Butcher. V budúcom roku by sa neobmedzenými voľnými hráčmi mohli stať obrancovia Andy Greene a Sami Vatanen, ako aj útočníci Kevin Rooney, Wayne Simmonds a Taylor Hall. V systéme podobný status čaká na útočníka Bena Streeta a obrancu Briana Straita.

Využitie platového rozpočtu (79,583 mil. USD*):
Ú O B
* - odpočítané vykúpenie Cammalleriho zo zmluvy (1,667 mil. $) a trest za Kovaľčuka (250 000 $)

Aktuálnu zostavu Devils tvorí 11 útočníkov, ktorí si vyžiadajú dokopy zhruba 30 miliónov amerických dolárov. Najlepšie plateným útočníkom tímu je Taylor Hall s „cap-hitom“ 6,0 milióna amerických dolárov. V predpokladaných útokoch Mikea Morrealeho figuruje aj Joseph Anderson, ktorý je zatiaľ písaný v systéme:

Taylor Hall - Nico Hischier - Kyle Palmieri
Jesper Bratt - Jack Hughes - Wayne Simmonds
Miles Wood - Travis Zajac - Blake Coleman
Pavel Zacha - Kevin Rooney - Joey Anderson

V obrane je momentálne vedených šesť hráčov zaťažujúcich rozpočet sumou cez 25,9 milióna amerických dolárov. Najviac z čiastky ukrojí najlepšie platený hráč tímu, P.K. Subban, ktorý má „cap-hit“ 9,0 milióna amerických dolárov. Takto by mohli vyzerať predpokladané páry, do ktorých by sa nemusel zmestiť Mirco Mueller:

Andy Greene - P.K. Subban
Will Butcher - Damon Severson
Ty Smith - Sami Vatanen

New Jersey má pod jednocestnou zmluvou dvoch brankárov, ktorí spolu zaťažujú rozpočet sumou zhruba 6,7 milióna amerických dolárov. Jednotkou bude Cory Schneider, ktorého „cap-hit“ je rovných 6 miliónov amerických dolárov. Ako náhradník bude pripravený Mackenzie Blackwood.

Silnejšie alebo slabšie? Ako vyzerá tento tím dnes?
Svoj názor môžete vyjadriť v komentároch.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies