Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Gardiner stále čaká a Toronto by ho stále chcelo naspäť

Pred letom patril medzi najzvučnejšie mená na trhu, no napriek tomu je obranca Jake Gardiner aj na jeho konci stále bez zmluvy. Aj jeho ovplyvňujú situácia okolo Mitcha Marnera v Toronte.

Podľa Stevea Simmonsa z denníka Toronto Sun chce generálny manažér Kyle Dubas nájsť spôsob, akým by si mohol udržať služby Gardinera, ktorý je momentálne neobmedzeným voľným hráčom. Situáciu mu však komplikuje platový strop a Marner, ktorý stále nemá zmluvu.

„Kyle Dubas vo svojich predstavách stále vidí obranu Maple Leafs aj s Jakeom Gardinerom. No, do cesty jeho vízie sa stavia realita,“ poznamenal Simmons.

Dubas vraj obdivuje obrancu, ktorý rýchlo korčuľuje, rýchlo pracuje s pukom a má veľmi dobrú rozohrávku. Preto v tom vidí súčasnosť i budúcnosť NHL, chcel by ho vidieť hrať v skupine obrancov, ktorá zahŕňa aj Morgana Riellyho, Tysona Barrieho, Travisa Dermotta a Jakea Muzzina.

Simmonsovi bolo povedané, že jediný spôsob, akým by si Dubas mohol udržať v tíme aj Gardinera, je, ak by Marner podpísal premosťovací kontrakt a z tímu by cez výmenu odišiel Kasperi Kapanen alebo Andreas Johnsson. A ani to by nemuselo stačiť.

Gardiner svoju situáciu nedávno odmietol komentovať a urobil tak aj jeho agent. V minulej sezóne odohral 62 zápasov so ziskom 30 bodov (3+27). V siedmich dueloch play-off pridal dve asistencie. Jeho „cap-hit“ bol 4,05 milióna amerických dolárov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies