Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
«

Správy z NHL

Koleno McDavida je na tom lepšie. Otvárací zápas je však otázny

Zranené koleno Connora McDavida je na tom každým dňom lepšie, ale mesiac pred štartom základnej časti nie je garantované, že jeho stav umožní hviezde Edmontonu hrať v otváracom zápase sezóny.

„3. septembra nedokážete povedať, či bude pripravený alebo nie na začiatok sezóny,“ povedal v utorok útočníkov agent Jeff Jackson pre Sportsnet.

„Má pred štartom ročníka ešte mesiac času a je vo veľmi dobrej forme. Nikto nehovorí, že jeho štart sa odloží na november alebo december. Zatiaľ sa mu darilo extrémne dobre a každý je spokojný s jeho pokrokmi.“

McDavid sa zranil v poslednom zápase Oilers minulej sezóny, keď narazil do brány a natrhol si väzivo. Zranenie si nevyžiadalo operáciu, ale odhadovaný čas konzervatívnej liečby predstavoval šesť mesiacov.

Článok pokračuje pod reklamou

„Je hráčom, ktorý sa veľmi spolieha na svoje korčuľovanie a na prácu s hranami nožov... nechcete, aby sa mu pri zotavovaní niečo zlé stalo. Je to veľmi úzkostlivé, veľmi starostlivo riadené, záťaž sa zvyšuje postupne. Darí sa mu však veľmi dobre,“ poznamenal Jackson.

McDavid sa koncom augusta zúčastnil kempu BioSteel, ale tento rok sa na ľade neukázal. Povedal však, že pracuje tvrdo na tom, aby stihol aspoň časť tréningového kempu Edmontonu, ktorý sa otvorí už budúci týždeň. Prvý duel sezóny je na programe 2. októbra proti Vancouveru.

„Nemal žiadne komplikácie. Vložil veľa času a snahy do svojho leta, strávil každý deň veľa hodín tým, aby sa uistil, že urobí všetko, čo je v jeho silách, aby bol pripravený. Zdá sa, že to zatiaľ fungovalo. Ak by však mali hrať o dva dni, tak by ešte nehral,“ dodal Jackson.

K McDavidovi sa v stredu vyjadril aj generálny manažér Oilers Ken Holland, ktorý nechce návrat svojej najväčšej hviezdy uponáhľať. Preto tímu nebude vadiť, ak by jeho kapitán otvorenie ročníka nestihol.

„Otvárací večer je cieľom pre každého, ale väčšou prioritou je to, čo je pre Connora správne z dlhodobého hľadiska. Rozhodnutie sa urobí skôr konzervatívne,“ poznamenal Holland pre ligový web.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Pohroma pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je v ohrození! Obranca Bruins utrpel zranenie. Uvidíme ho ešte v play-off? Švajčiarska hviezda Devils podstúpi operáciu. Stihne kemp? Colorado umiestnilo na waiver listinu útočníka Strelil viac gólov ako Dvorský, teraz podpísal zmluvu v NHLSlováci sú po drámach bližšie k MS: Jeden spálil tutovku, druhý bol svedkom zákroku play-off!Ďalšie dve veľké posily Slovenska sú o krok bližšie k MS. V hre je späť aj útočník, ktorý si zahral NHLV AHL začalo prvým zápasom play-offFlyers podpísali novú zmluvu s ruským brankáromFanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies