Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
«

Slováci v NHL

Tatar radí, čo by ste mali vyskúšať. Budú to aj šváby?

Slovenský útočník Tomáša Tatar sa po návrate do Montrealu podelil cez klubovú stránku s fanúšikmi Canadiens o veci rôznych kategórií, ktoré najviac obľubuje a ktoré by odporučil aj vám.

Tatar rád navštevuje reštaurácie, a preto nevedel poradiť len jednu jedinú. Ak budete v Miami, musíte skúsiť KOMODO, v Monaku zase Bagatelle a v New Yorku Nusr-Et. Pokiaľ ide o automobil, ktorý by odporučil, v tom má jasno – Audi R8.

No a teraz sa vrátime trochu na zem a ďalšie veci si môže vyskúšať aj širšia skupina ľudí. Napríklad z hudby odporúča staršiu tvorbu Tiesta z dôb, kedy sa ešte len scéna elektronickej tanečnej hudby formovala. Film, ktorý musíte vidieť? Bird Box.

Pokiaľ ide o seriály, tam vám poradí viacero možností: „Viac mám rád zábavné seriály. Pravdepodobne by som poradil Teóriu veľkého tresku alebo Ako som spoznal vašu mamu. Teraz sledujem Breaking Bad a nemôžem to prestať pozerať, je to skvelý seriál. Sledujem aj Narcos, to je tiež zaujímavý seriál. Záleží na tom, čo sa vám páči.“

Článok pokračuje pod reklamou

Akú aktivitu by mali, podľa neho, ľudia skúsiť? Adrenalín mu najviac zvyšujú horské dráhy, pričom najviac si na svoje prišiel v Six Flags. V Montreale ešte žiaden zábavný park nevyskúšal, ale už sa toho nevie dočkať.

Zo značky oblečenia Tatar odporúča State & Liberty, pretože robia veci, ktoré sedia komukoľvek, sú z dobrých materiálov a nie sú ani drahé. „Nosí ich veľa hokejistov,“ prezrádza s tým, že mnoho tričiek je pomenovaných aj podľa hráčov NHL.

Začali sme jedlom, jedlom aj skončíme. Aké exotické jedlo odporúča ľuďom vyskúšať?

„Bol som v Thajsku a tam som jedol veľa šialených vecí. Vyskúšal som švába. Vyskúšal som hada, bolo tam toho veľa. Dokážem zjesť v podstate všetko, takže mi nové veci nevadia. Keď som však videl, čo tam jedávajú, zostal som v úžase. Musel som sa na to pripraviť. Vyskúšal som všetko, ale bol som voči tomu skeptický,“ odvetil Tatar.

Odporúčal by teda aj toho švába?

„Nie. (smiech) Šváby sú naozaj chrumkavé...“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Pohroma pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je v ohrození! Obranca Bruins utrpel zranenie. Uvidíme ho ešte v play-off? Švajčiarska hviezda Devils podstúpi operáciu. Stihne kemp? Colorado umiestnilo na waiver listinu útočníka Strelil viac gólov ako Dvorský, teraz podpísal zmluvu v NHLSlováci sú po drámach bližšie k MS: Jeden spálil tutovku, druhý bol svedkom zákroku play-off!Ďalšie dve veľké posily Slovenska sú o krok bližšie k MS. V hre je späť aj útočník, ktorý si zahral NHLV AHL začalo prvým zápasom play-offFlyers podpísali novú zmluvu s ruským brankáromFanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zámorský novinár urobil rebríček Top 10 nádejí Blues: Sú v ňom obaja Slováci Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies