Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Malkin vraj požiadal o výmenu. Teraz chce novú zmluvu a štvrtý Pohár

Hviezdny útočník Jevgenij Malkin mohol mať vplyv na rozhodnutí tímu Pittsburgh Penguins vymeniť počas leta ďalšieho hviezdneho útočníka, Phila Kessela, do Arizony.

Rob Rossi z The Athletic informuje, že rodák z ruského Magnitogorska požiadal vedenie tímu o výmenu, ak by si Penguins rozhodli ponechať v zostave Kessela.

Rossi sa odvolal na viacero zdrojov z prostredia tímu, ktoré tvrdili, že Malkina už unavovali konflikty medzi Kesselom a trénerom Mikeom Sullivanom.

„Do konca minulej sezóny už každý od vlastníkov cez manažment až po trénerov veril, že Kessel musí odísť, aby Malkin zostal,“ poznamenal Rossi.

Článok pokračuje pod reklamou

Novinár dodal, že samotný Malkin mu tieto informácie poprel a povedal, že priateľstvo medzi ním a Kesselom bolo skutočné. Podľa Rossiho ho však mrzelo, že Kessel sa po dvoch Stanleyho pohároch uspokojil a viac ho zaujímali vlastné štatistiky.

Malkin: Chcem s Penguins predĺžiť zmluvu

Malkin medzitým pre klubový web povedal, že hoci má ešte stále vo svojej osemročnej zmluve v hodnote 76 miliónov amerických dolárov platné tri roky, už teraz myslí na jej predĺženie.

„Nasledujúce tri roky budú dôležité. Stále chcem hrať na 100 percent – a podpísať s Pittsburghom zmluvu na ďalšie tri roky,“ skonštatoval.

Tridsaťtriročný Rus má za sebou na svoje pomery náročný ročník, v ktorom nazbieral 72 bodov (21+51) v 68 zápasoch. V tíme bol najhorším hráčom s 25 mínusovými bodmi. V play-off zaznamenal gól a dve asistencie v štyroch stretnutiach.

„Neukázal som svoj stopercentný potenciál. Verím, že stále dokážem byť lepší,“ uviedol Malkin, ktorý v lete pracoval na rýchlosti a jeho cieľom v sezóne je opäť hrávať 20 minút za zápas, čo sa mu nepošťastilo od ročníka 2013/14. Tiež by sa chcel stať opäť majstrom.

„S týmto tímom máme skutočnú šancu opäť vyhrať. Určite v to verím, pretože máme v organizácii profesionálov. Mojou túžbou je vyhrať štvrtý Pohár. Nie veľa Rusov ich má štyri. Bol by som jediný. To je nateraz môj cieľ,“ poznamenal.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Fanúšikovia Canadiens si Slafkovského zamilovali. Aj on ich. Pozýva na Slovensko Vybavte sa na play-off: Čiapky tímov NHL so zľavou až 50 % Pospíšil sa vyrovnal Tatarovi i Nemcovi. V dvoch ohľadoch viedol tím, v jednom aj celú NHL! Patrick Kane čelil otázke, ktorá zaujíma mnohých: Zostane v Detroite? Crosby bude hovoriť s Penguins o predĺžení zmluvyTatar má za sebou rozpačitú sezónu a pred sebou zaujímavé leto Poznáme už kompletný rozpis prvého kola play-off Toto sú konečné šance tímov na zisk draftovej jednotky Očakávané je potvrdené: Víťazi Trofeje Mauricea Richarda a Arta Rossa sú už oficiálni NHL 24: Slafkovský sa zaradil medzi hráčov so zlepšeným celkovým hodnotením Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies