Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Laine sa ospravedlnil za svoje slová, tvrdí Little

Jozef Struhár  
20.09.2019

Útočník Patrik Laine, ktorý stále čaká na novú zmluvu, sa ozval svojim spoluhráčom z Winnipegu, aby sa im ospravedlnil a vyjasnil svoje vyhlásenia pre fínsky denník.

Center Bryan Little vo štvrtok prezradil novinárom, že ho tento týždeň mladý Fín kontaktoval, aby mu vysvetlil, ako myslel svoje slová o tom, že by chcel hrať v prvom útoku Jets s hráčmi, ako sú Mark Scheifele a Blake Wheeler.

„Rozprával som sa s ním pred dvoma alebo troma dňami. Napísal mi a požiadal ma, aby som mu zavolal, a tak som mu zavolal a niekoľko minút sme sa rozprávali,“ povedal Little, ktorý strávil po boku Laineho väčšinu minulej sezóne.

„Povedal mi prepáč a ospravedlňoval sa za spôsob, akým to bolo interpretované, čo som vlastne chápal ešte predtým, ako sme sa rozprávali. Poznám ho dosť dobre, aby som vedel, že nie je niekým, kto cielene hovorí negatívne veci – hlavne o svojich spoluhráčoch.“

Článok pokračuje pod reklamou

Laine momentálne trénuje vo Švajčiarsku s hráčmi tímu SC Bern a Little predpokladal, že došlo k nedorozumeniu o tom, čo sa jeho spoluhráč snažil povedať.

„Povedal som mu, že sa nemusí ospravedlňovať a že to chápem. Niekedy dôjde k nedorozumeniu. Vedel som hneď, že chce hrať s najlepšími hráčmi. Niečo také hovoril. A áno, Scheifs a Wheels sú naši najlepší hráči a aj ja by som s nimi rád hral,“ poznamenal Little.

„Myslím si, že by to chcel každý. Keď ste mladí a chcete strieľať viac gólov a zbierať viac bodov, keď chcete hrať s najlepšími, tráviť na ľade viac času a podobne. Myslím si, že hovoril o tom – jednoducho chce byť jedným z našich lídrov.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies