Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Colorado nie je ochotné dať Rantanenovi plat ako má Marner

Tím Colorado Avalanche nie je pripravený dať obmedzenému voľnému hráčovi Mikkovi Rantanenovi rovnaké peniaze, aké bude so svojou novou zmluvou zarábať Mitch Marner v Toronte. Tvrdí to Pierre LeBrun z The Athletic.

Marner, ktorý bol tiež obmedzeným voľným hráčom po svojej tretej sezóne v NHL, dostal od Maple Leafs šesťročnú zmluvu v hodnote 65,36 milióna amerických dolárov, teda s priemerným ročným platom 10,89 milióna amerických dolárov.

LeBrun tvrdí, že Avalanche dali začiatkom septembra Rantanenovi ponuku na dlhodobý kontrakt, ale od toho momentu sa neurobili v rokovaniach veľké pokroky. Potvrdil tým slová hráčovho agenta Mikea Liuta, ktorý v stredu povedal, že nie je blízko k dohode.

Aj Liut povedal, že Rantanen je asi najpodobnejší Marnerovi.

Dvadsaťdvaročný Fín počas nováčikovskej zmluvy odohral 239 zápasov so ziskom 80 gólov a 209 bodov, pričom hrával skoro 19 minút na zápas. Marner za rovnaký čas absolvoval 241 duelov, v ktorých zaznamenal 67 gólov a 224 bodov. Hrával menej ako 18 minút na zápas.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies