Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
COL
5
EDM
1
po 1. tr.
VGK
0
ANA
0
po 1. tr.
LAK
0
CHI
1
Žiadne zápasy
02. 01.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Hall bol pri návrate dvojbodový: Cítil som sa celkom dobre

Hviezdny útočník Taylor Hall pomohol New Jersey k výhre 4:2 v piatkovom prípravnom zápase proti Rangers. Vo svojom prvom zápase od 23. decembra odohral 18 minút a strelil gól, ku ktorému pridal aj asistenciu.

„Cítil som sa celkom dobre. V určitých bodoch sa nehralo vo veľkom tempe, ale bolo zábavné byť späť v zápasovej akcii a okamžite zažiť aj nejaký úspech. Je to dobrý pocit. Je to spôsob, akým by ste si návrat predstavovali,“ povedal Hall, ktorý vo februári podstúpil operáciu ľavého kolena.

Tréner John Hynes zaradil držiteľa Hartovej trofeje z roku 2018 do útoku ku Kyleovi Palmierimu a nováčikovi Jackovi Hughesovi. Hneď od úvodu to vyzeralo tak, akoby spolu hrávali už večnosť. Hall s poslednou draftovou jednotkou spolupracovali pri dvoch góloch.

„Keď ste sa na neho pozreli, tak akoby ani tak dlho nechýbal. Bol húževnatý a rýchly. Jeho mozog pracoval skutočne dobre. Jeho pozornosť k maličkostiam bola dobrá. Ofenzívne bol nebezpečný. Bolo pekné vidieť u neho takýto výkon,“ poznamenal kormidelník.

Najväčšou prekážkou pre Halla mohlo byť to, aby prekonal obavy z toho, ako zápas zvládne fyzicky a ako záťaž ustojí jeho koleno. Naladiť sa mu však pomohli už dva modelové zápasy v rámci kempu Devils.

„Bol trochu nervózny len tým, či je pripravený. Museli sme ho len trochu uistiť, že je pripravený hrať v zápase, že na to pracoval a ďalší tréning mu už viac toho nedá. Cítil to nakoniec rovnako. Teraz na tomto potrebujeme stavať,“ dodal Hynes.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies