Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Hall a Devils sa stretli. Robia pokroky v ceste za novou zmluvou?

Agent Taylora Halla sa cez víkend stretol s generálnym manažérom New Jersey Rayom Sherom. Stretnutie týkajúce sa možného predĺženia spolupráce pritom vraj dopadlo pozitívne.

Dvadsaťsedemročný hviezdny krídelník má vo svojej súčasnej sedemročnej zmluve v hodnote 42 miliónov amerických dolárov platný už len jeden rok a 1. júla 2020 sa môže stať neobmedzeným voľným hráčom. Devils by tomu chceli zabrániť.

„Viem, že sa stretli a myslím, že to išlo dobre a je tam určité množstvo záujmu na oboch stranách, ale neboli preberané žiadne čísla, dĺžka, doláre alebo niečo také, takže by som nepovedal, že sme momentálne blízko. Len preto, že sa o tom ešte nediskutovalo,“ povedal Hall pre ligový web.

„Som rád, že k týmto rozhovorom došlo. Myslím si, že je to dôležité pre obe strany a znie to tak, že tam sú ešte nejaké veci, na ktorých obe strany musia popracovať. Myslím si však, že môj agent a Ray majú dobrý vzťah. Samozrejme, aj ja s ním mám dobrý vzťah, tak uvidíme, kam to zájde.“

Článok pokračuje pod reklamou

Darren Dreger z TSN informoval, že Hall a Devils robia pokroky v ceste za novou zmluvou. Hráčov agent Darren Ferris by radšej podobné informácie nekomentoval.

„Ray a ja pokračujeme v zmysluplných rozhovoroch a bolo by predčasné hovoriť, že je niečo na dosah. Z rešpektu k celému tomu procesu nemôžem komentovať naše rozhovory,“ poznamenal.

Hall zaznamenal v minulej sezóne 37 bodov (11+26) predtým, ako vynechal posledných 47 zápasov pre zranenie kolena. V ročníku predtým si vytvoril osobné maximum s 93 bodmi (39+54), pomohol tímu do play-off a získal Hartovu trofej.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies