Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Halák sa cíti dobre: Opäť je v highlightoch a skoro dal aj gól! + video

Jaroslav Halák vo svojom prvom prípravnom zápase podal veľmi dobrý výkon a prezentoval sa skvelým zákrokom lapačkou, ktorý sa šíril internetom. Vo svojom druhom zápase na to slovenský brankár Bostonu nadviazal.

Kým v prvom zápase prípravy inkasoval Halák jeden gól, tentoraz zatiahol roletu úplne a zneškodnil všetkých 29 striel pri výhre 2:0 nad New Jersey. Okrem zákrokov sa však zviditeľnil aj ďalekým výpadom z bránkoviska, pri ktorom sa snažil dostať puk z vlastnej tretiny:


Halákovi sa agresívny výpad nevydaril podľa predstáv, ale útočiaci Miles Wood aspoň stratil niečo na svojej rýchlosti a situácia nakoniec aj pomocou obrancov neskončila gólom. Bez ohľadu na to však bratislavský brankár ukázal, že je pri chuti, čo musí fanúšikov Bruins tešiť.

Halák však bol blízko k tomu, aby sa do highlightov dostal ešte raz. V závere zápasu sa totiž dostal k puku v čase, keď New Jersey odvolalo brankára. Puk vyhodil, ale gól nestrelil.

Článok pokračuje pod reklamou

„Chcem si niečo pošetriť aj do základnej časti,“ poznamenal s úsmevom. „Úprimne, snažil som sa len dostať puk z nášho pásma. Nerozmýšľal som nad tým, že stiahli brankára. To, že je bránka prázdna, som si uvedomil, keď som puk vyhodil. Vyhrali sme a na tom záleží najviac.“


Boston už čaká len jeden prípravný zápas, a tak Halák pravdepodobne ukončí prípravu s bilanciou 2-0-0, priemerom 0,60 inkasovaného gólu na zápas a 97,8% úspešnosťou zákrokov.

„Odchytal som len jeden zápas a dve tretiny. Dnes som sa tam cítil dobre, ale chlapci hrali predo mnou dobre a neumožnili im toho veľa. Aj oslabenia sme mali dobré. Urobili sme dobrú prácu v tom, že sme ich držali ďalej od brány. Ja sa cítim fajn a teším sa na začiatok druhej sezóny v drese Bruins,“ povedal Halák.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies