Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Je zranenie Cehlárika pre Boston vítanou správou?

Slovenský útočník Peter Cehlárik streli v prvom prípravnom zápase gól, v tom ďalšom odohral najmenej minút spomedzi hráčov Bostonu. A odvtedy bol mimo hry so zranením dolnej časti tela. To by však mohlo Bruins aj vyhovovať.

„Cehlárik nemá veľa možností. Bude to NHL alebo waiver listina. A je celkom dobrá šanca, že si ho nejaký tím z waiver listiny stiahne,“ konštatuje Ty Anderson z rádia 98,5 The Sports Hub.

„Jeho umiestnenie na listinu zranených by mohla byť cesta, akou by sa dalo takémuto stiahnutiu zabrániť a mohlo by to pomôcť Bruins, pretože sťahovanie hráčov z waiver listiny je o trochu vzácnejšie, keď majú tímy svoje zostavy vyskladané a rozbehli sa už v základnej časti.“

Takouto cestou by si teda Boston mohol zvýšiť šance na to, že ak by aj Cehlárikovi nechcel dať v úvode šancu v prvom tíme, mal by ho pripraveného ako rezervu v neskoršom priebehu ročníka. Do Providence z nižšej AHL už nemôže byť posielaný priamo, ako v minulosti.

„Ak by začal sezónu na listine zranených, dalo by to Bruins aj čas na to, aby videli, či Bjork a Kuhlman dokážu zvládať svoje úlohy, pri eliminovaní rizika, že by Bruins potenciálne o Cehlárika prišli cez waiver listinu,“ doplnil Anderson.

Keď sa Cehlárik zranil, tréner Bruce Cassidy povedal, že na ľad nebude môcť chodiť dva až tri dni. Mohol by Boston zvážiť aj alternatívu, že by ho držal mimo hry formálne aj dlhšie? Uvidíme už do niekoľkých dní, keďže sa otváracie zostavy tímov NHL po víkende skompletizujú.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies