Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Fehérváry si „zatancoval“ a s Pánikom sa tešili z výhry + video (príprava)

Zámorská časť prípravy má za sebou posledný hrací deň, už si len Philadelphia v pondelok zmeria sily s Lausanne. V nedeľu sa v akcii ukázali dvaja Slováci.

Eisbären Berlín - Chicago 1:3 (0:1, 1:0, 0:2)

V Berlíne sa pred zápasom Global Series stretli Blackhawks s miestnym Eisbärenom a porazili ho 3:1, keď v tretej tretine prelomil nerozhodný stal Alex Nylander. Jonathan Toews zaznamenal gól a dve asistencie, Patrick Kane dve asistencie a poistku do prázdnej brány pridal David Kämpf. V bráne sa vystriedali obaja brankári – prvú polovicu odchytal Corey Crawford, druhú Robin Lehner. Lehnera prekonal Sean Backman.

Carolina - Washington 3:4 (1:2, 0:1, 2:1)

T.J. Oshie a Jakub Vrána strelili po dva góly, aby doviedli Washington k výhre 4:3 nad Carolinou. Braden Holtby urobil 28 zákrokov, aby pomohol Capitals k bilancii 5-1-0 v prípravnom období. V nedeľu na neho našli recept Nino Niederreiter a Sebastian Aho, ktorý skóroval dvakrát. Petr Mrázek opustil bránu s 19 zákrokmi. Hurricanes mali v príprave bilanciu 2-3-1. V zápase sme videli aj dvoch Slovákov v drese hostí – nebodovali. Richard Pánik odohral necelých 12 minút so ziskom mínusového bodu, dvoch striel, dvoch trestných minút a jedného bodyčeku. Až päť bodyčekov – druhý najvyšší počet v zápase – urobil Martin Fehérváry. Mladý obranca odohral 18 minút a 19 sekúnd (3:38 v oslabeniach) so ziskom plusového bodu, dvoch striel a troch blokov. Dvakrát prišiel o puk a mal aj svoj jemne rozpačitý moment. Jeho konkurent v boji o miesto v prvom tíme Siegenthaler nepodal presvedčivý výkon.

Článok pokračuje pod reklamou

Fehérváry zaujal aj takýmto „tančekom“:


Minnesota - Winnipeg 4:5 PP (1:1, 2:2, 1:1, 0:1)

Josh Morrissey skóroval v druhej minúte predĺženia, aby rozhodol o výhre Winnipegu 5:4 nad Minnesotou. Mathieu Perreault, Adam Lowry, Jack Roslovic a Mason Appleton tiež skórovali. Na gól posledného menovaného odpovedal Mats Zuccarello, ktorý vynútil predĺženie pri hre bez brankára a počas presilovky 6 na 4. Z jeho tímu sa presadili aj Mikko Koivu, Matt Dumba a Kevin Fiala. V bráne Jets, ktorí ukončili prípravu s bilanciou 3-3-1, sa vystriedali Connor Hellebuyck (16/19) a Laurent Brossoit (15/16). Bryan Little duel nedohral pre zranenie. Domáci Devan Dubnyk kryl 24 striel. Wild mali v príprave bilanciu 2-1-3.

Columbus - St. Louis ZRUŠENÉ

Hráči St. Louis mali technický problém s lietadlom, a tak sa nemohli dostaviť do dejiska duelu.

Vegas - San Jose 5:1 (1:0, 3:0, 1:1)

Vegas si vylepšilo bilanciu v príprave na 5-2-0, keď porazilo San Jose 5:1. Marc-Andre Fleury zneškodnil 38 striel, strelecky sa presadili William Carrier, Jimmy Schuldt, Jonathan Marchessault, Mark Stone a Reilly Smith. Martin Jones inkasoval štyri góly z 21 striel, Aaron Dell urobil sedem zákrokov. Jediný gól Sharks, ktorí končia prípravu s bilanciou 1-5-0, vsietil Danil Jurtaikin. Oba tímy sa spolu stretnú aj v otvárací večer sezóny. Po šarvátkach v tretej tretine nedeľného duelu to bude zaujímavé otvorenie ročníka.


Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
R. Pánik (WSH) 11:44 0 0 0 -1 2 2 1
M. Fehérváry (WSH) 18:19 0 0 0 +1 0 2 5



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies