Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Byfuglien je status quo, stihne Laine otvárací zápas?

Tím Winnipeg Jets má pred otvorením sezóny dvoch hráčov, ktorých štart v otváracom zápase bol ešte minulý týždeň otázny. Kým u Patrika Laineho to teraz vyzerá nádejne, u Dustina Byfugliena ani nie.

Skúsený obranca vynechal z osobných dôvodov celý kemp. Údajne zvažuje koniec kariéry a v jeho situácii sa nezmenilo nič ani pár dní pred štvrtkovým duelom proti Rangers.

„V tomto bode nie je nič nové. Myslím si, že je to status quo. Stále to monitorujeme,“ povedal generálny manažér Kevin Cheveldayoff.

Celý kemp vynechali aj útočníci Laine a Kyle Connor, ktorí však rokovali o nových zmluvách. Tie medzičasom podpísali. Kým u Connora by nemal byť problém s pripojením sa k tímu, Laine musel cestovať zo Švajčiarska do Fínska a následne do Severnej Ameriky.

Tréner Paul Maurice v nedeľu informoval, že tím očakáva jeho prítomnosť v otváracom zápase, hoci ešte nevedel povedať, aká bude jeho pozícia v zostave. Do Winnipegu by mladý Fín mal pricestovať v pondelok a v utorok by sa mal pripojiť k spoluhráčom na ľade.

„Nechajme ho ísť najskôr na ľad. Od toho sa to bude odvíjať predtým, ako určím pre Patrika plán. Dôležité je, že dostane šancu hrať v úvode sezóny, potrénovať si a dostať sa hneď do rytmu. Je dobré, že trénoval s profesionálnym tímom. Mali sme intenzívny kemp a on prišiel o výhody, ktoré z neho plynuli, ale je skvelé aspoň to, že sem príde pred začiatkom sezóny,“ povedal Maurice. „Hráči, ktorí vynechajú kemp, sú niekedy pozadu. A niekedy nie. Budeme s ním na tom pracovať.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies