Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Toronto nestačilo na obhajcu, Pietrangelo rozhodol cenným gólom

V prvý pracovný deň tohto týždňa sa v NHL odohrali len dva zápasy, v ktorých sa z výhier tešili St. Louis a Columbus. Slovenské zastúpenie sme v noci nemali.

Pietrangelo rozhodol o výhre St. Louis nad Torontom

Alex Pietrangelo prelomil nerozhodný stav svojím 400. bodom v kariére a St. Louis porazilo Toronto tesne 3:2, ho zdolalo po siedmy raz po sebe. Pietrangelo zároveň s 23. víťazným gólom vytvoril nový rekord obrancu v klubovej histórii (predtým ho držal spolu s Alom MacInnisom). Z hráčov obhajcu titulu sa presadili aj Oskar Sundqvist a Brayden Schenn, kým Jordan Binnington pomohol k zlepšeniu bilancie na 2-0-1 s 32 zákrokmi. Maple Leafs na odvrátenie druhej prehry po sebe nestačili ani góly Frederika Gauthiera a Williama Nylandera v rozmedzí 24 sekúnd, ani 26 zákrokov Frederika Andersena. Slovenský obranca Martin Marinčin nehral. Auston Matthews prvýkrát v sezóne neskóroval a ani nebodoval. Trafil však tyčku. Tá pomohla Blues dvakrát. „Oni majú dobrý tím, my máme dobrý tím. Mali sme dobré šance. Dobré tímy nájdu cestu k výhre. Im sa to v tretej tretine podarilo, nám nie,“ skonštatoval tréner Mike Babcock.

400. bod v kariére Pietrangela:

Hviezdy duelu: 1. A. Pietrangelo (STL), 2. J. Binnington (STL), 3. W. Nylander (TOR)

Článok pokračuje pod reklamou

Texier rozhodol v predĺžení o prvej výhre Columbusu

Nováčik Alexandre Texier skóroval v tretej minúte predĺženia, aby rozhodol o výhre Columbusu 4:3 nad Buffalom. Bol to jeho prvý víťazný gól v kariére. K prvej výhre v sezóne pomohli gólmi aj Oliver Bjorkstrand, Cam Atkinson a Nick Foligno. Joonas Korpisalo urobil 15 zákrokov. Linus Ullmark mal viac práce, keď kryl 40 striel. Marcus Johansson a Jeff Skinner zmazali v druhej tretine dvojgólovú stratu a Victor Olofsson pri hre bez brankára vynútil v 59. minúte nadstavený čas. Oba tímy strelili po dva presilovkové góly. Kým Blue Jackets vyhrali na tretí pokus, Sabres prehrali až vo svojom treťom zápase. Bjorkstrand hral vo svojom 200. zápase NHL.

Víťazný gól Texiera:

Hviezdy duelu: 1. A. Texier, 2. O. Bjorkstrand, 3. N. Foligno (všetci CBJ)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies