Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Marleau bude hrať už proti Chicagu. Som veľmi šťastný, hovorí o návrate

Skúsený útočník Patrick Marleau, ktorý podpísal ročný kontrakt so San Jose, zažije svoj sezónny debut už vo štvrtkovom zápase proti Chicagu v United Center.

„Som veľmi šťastný, že som späť. Trénoval som a korčuľoval som v Oblasti zátoky. Bolo to zaujímavé obdobie,“ poznamenal Marleau, ktorý v stredu absolvoval prvý tréning so Sharks.

Štyridsaťročný Kanaďan nehral od prvého kola minuloročného play-off, v ktorom zaznamenal dve asistencie v siedmich dueloch Toronta proti Bostonu.

„Bude dobré vykorčuľovať do zápasu a využiť ten adrenalín v môj prospech. Dnešné prvé korčuľovanie s tímom bolo pre mňa dobré a a zajtrajšie rozkorčuľovanie bude tiež,“ skonštatoval Marleau.

Článok pokračuje pod reklamou

Tréner Pete DeBoer dal veteránovi šancu trénovať v prvom útoku s Loganom Coutureom a Timom Meierom. Jeho prejav kormidelníka určite nesklamal.

„Stále korčuľuje dobre. Je to robustný chlap a vie, ako hrať. Nemám pochyby, že nám pomôže na ľade i mimo neho. Je to špičkový hráč a kvalitný človek. Bol tu lídrom, bol kapitánom. Myslím si, že je vítaný na všetkých frontoch,“ povedal DeBoer.

Kalifornský tím bude dúfať, že Marleauov návrat pomôže ukončiť štvorzápasovú sériu prehier a zabráni vytvoreniu nového klubového rekordu s najhorším štartom do sezóny.

„Nie je zábavné prehrať štyri zápasy po sebe a ste sklamaní zo spôsobu, akým ste hrali. Dúfajme, že nám Patty dodá trochu energie a že zajtra budeme hrať dobre,“ uviedol kapitán Couture.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies