Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Kakko neboduje, ale výkonmi teší. Rangers na neho tlačiť nebudú

Nádejný útočník Kaapo Kakko, ktorý bol v tomto roku draftovou dvojkou, má za sebou prvé dva zápasy v drese tímu New York Rangers. Nebodoval v nich, ale svojimi výkonmi nesklamal.

„Chcem skórovať, takže cítim menší tlak, ale máme do konca ešte 80 zápasov. Myslím si, že sa to blíži. Viem, že každý čakal, že skórujem už v prvom zápase, ale nestalo sa tak. Možno sa tak stane už v najbližšom zápase. Dúfajme,“ povedal Kakko.

Ak by Kakko nebodoval ani v sobotu proti Edmontonu, Rangers nebudú panikáriť. Zatiaľ sa im páčilo, čo od osemnásťročného Fína videli v dvoch víťazných zápasoch proti Winnipegu a Ottawe.

„Nemyslím si, že tu bude mať veľa zlých večerov. Možno nebude mať skvelý večer, ale nie zlý. Už len to z vás robí profíka a to je jedna z vecí, o ktorých hovoríme,“ poznamenal tréner David Quinn.

Článok pokračuje pod reklamou

„Nie je to o tom, aký dobrí ste, je to o tom, aký zlý je váš zlý výkon. Zápas môže skončiť a vy si pomyslíte, že Kappo mal dobrý večer. U neho to však bol zlý večer. Ak tomu tak bude, tak zažije skvelú kariéru.“

Kakko ukazuje, že má v sebe ohromný potenciál. Dva zápasy však nie sú dosť na to, aby v takom mladom veku dostatočne pochytil, o čom NHL je. Stále sa však snaží hru študovať.

„Hra je tu veľmi rýchla, to je prvá vec. Niekedy potrebujete len nahodiť puk hlboko do pásma. Takto som však v minulej sezóne nehrával. Teraz to niekedy budem musieť robiť,“ skonštatoval Kakko.

Rangers vedia, že hoci je Kakko veľký talent, musia k nemu pristupovať s trpezlivosťou. A chcú mu dať toľko času, koľko bude potrebovať, aby sa postupne zlepšoval. Tlak na neho neplánujú zvyšovať.

„V pondelok som mu hovoril, že na neho netlačím, lebo to boli len dva zápasy. Mika (Zibanejad) v minulej sezóne neskóroval v deviatich dueloch po sebe a nakoniec strelil 30 gólov. Pre každého 18-ročného mladíka je to výzva a posudzujú sa na základe bodov. Bude sa musieť naučiť cítiť spokojne so svojou výkonnosťou aj vtedy, keď neskóruje,“ dodal Quinn.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies