Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 04.
kurzy
01:00info
BOS
OTT
01:00info
CBJ
CAR
01:30info
FLA
TOR
NHL live
01:00info
MTL
DET
01:00info
PHI
WSH
02:00info
WPG
SEA
04:00info
VGK
CHI
04:00info
VAN
CGY
NHL live
17. 04.
kurzy
01:00info
NYI
PIT
01:00info
TBL
TOR
NHL live
03:30info
DAL
STL
04:00info
ARI
EDM
NHL live
«

Sumáre

Tatar zavelil k obratu zvláštnym gólom, veľký obrat zažili aj Flames

Vo štvrtok sa v NHL odohrali dva zápasy a oba rozhodli predĺženia. A v oboch sme boli svedkami zvratov. K tomu montrealskému pritom pomohol aj Tomáš Tatar, ktorý si z duelu odniesol dva body.

Domi zavŕšil obrat, ku ktorému prispel aj Tatar

Max Domi skóroval 26 sekúnd po začiatku predĺženia, aby zavŕšil obrat Montrealu v zápase proti Vegas, ktoré kanadský tím porazil pomerom 5:4. Domi zaznamenal v zápase aj asistenciu. S rovnakou bilanciou skončil aj slovenský útočník Tomáš Tatar, ktorý kontaktným gólom po šťastnej „dorážke“, pri ktorej sa puk do brány odrazil od jeho tela, začal v 54. minúte cestu za obratom. Vyrovnanie priniesol presný zásah Brendana Gallaghera z 59. minúty, keď už „Habs“ hrali bez brankára. Do čierneho sa v zápase trafili aj Phillip Danault a Jonathan Drouin. K druhej výhre za dva dni pomohol aj Keith Kinkaid, ktorý kryl 31 striel. Prekonali ho William Karlsson, Alex Tuch, Cody Glass a Mark Stone. Tuch zažil sezónny debut a do zostavy sa vrátil aj Malcolm Subban. Ten však len sledoval zo striedačky, ako Marc-Andre Fleury urobil 25 zákrokov. Tatar, ktorý odohral 17 a štvrť minúty, ho ohrozil štyrikrát. Z duelu si odniesol aj dve trestné minúty, dva bodyčeky a jeden blok. Hráč, za ktorého bol pred štartom minulej sezóny vymenený, Max Pacioretty, zaznamenal proti svojmu bývalému tímu asistenciu, ktorá bola jeho 500. bodom v kariére.

Tatarov 4. gól v sezóne:

Hviezdy duelu: 1. M. Domi (MTL), 2. A. Tuch (VGK), 3. C. Eakin (VGK)

Článok pokračuje pod reklamou

Tkachuk hrdinom senzačného obratu Flames proti Predators

Matthew Tkachuk sa stal hrdinom Calgary v zápase, ktorý sa zdal byť stratený. Štyridsať sekúnd pred koncom tretej tretiny strelil gól, ktorým vynútil predĺženie. V ňom skóroval opäť, aby 1,4 sekundy pred koncom rozhodol o výhre 6:5 nad Nashvillom, ktorý mal výborný vstup do zápasu – prvých 14 striel zápasu patrilo jemu a viedol 2:0 a po konci druhej tretiny aj 4:1. „Po prvých 20 minútach som si nemyslel, že to bude možné. V tretej tretine sme mali jasnú prevahu a bol to spôsob, akým potrebujeme hrať. Musíme hrať najlepšie, ako vieme. Táto výhra nám dodá sebadôveru,,“ poznamenal Tkachuk. O obrat Flames sa v tretej tretine postarali aj Rasmus Andersson, Elias Lindholm a Ala Quine. Derek Ryan skóroval v prvej dvadsaťminútovke. Tkachuk si pripísal aj asistenciu, Johnny Gaudreau dve a Sean Monahan tri. Gaudreau vďaka tomu dosiahol ah métu 400 bodov v NHL. David Rittich kryl 31 striel. Prekonali ho Nick Bonino, dvakrát Austin Watson a dvakrát Calle Järnkrok. Posledný menovaný sa pritom presadil v oboch prípadoch v oslabení, čo dokázal ako druhý hráč v klubovej histórii po Scottovi Nicholovi. V oboch prípadoch mu na gól prihrával štvorbodový Watson. Pekka Rinne opustil duel s 21 zákrokmi. Predators privítali v zostave naspäť Filipa Forsberga.

Tkachukov víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. M. Tkachuk (CGY), 2. A. Watson (NSH), 3. C. Jarnkrok (NSH)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
T. Tatar (MTL) 17:14 1 1 2 0 2 4 2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Nemec je najproduktívnejší slovenský obranca medzi nováčikmi od ročníka 2005/06 Bizarný víťazný gól, žiadne podanie rúk. Na toto finále by Montreal rád zabudolSuchoty končili: Štyria Slováci skórovali, len jeden nebodovalAž 14 expertov z 15 sa zhodlo na top favoritovi na Norrisovu trofej Ide do tuhého: Štyri tímy stále bojujú o jednu pozíciu! Bude v play-off druhý Slovák alebo pôjde na MS? NHL chce sťahovanie Coyotes zavŕšiť ešte pred play-off. Podarí sa to?Veľká nádej Canadiens sa pri debute presadila bleskovo. Dočká sa debutu ďalší mladík?Gajan vstúpil do play-off víťazne! Nemec viacbodový Obranca Nashvillu prekonal na poslednú chvíľu rekord NHL!McDavid sa vrátil a prepísal históriu NHL: Vyrovnal sa Gretzkému, Lemieuxovi a Orrovi! + videoO Prezidentskej trofeji je rozhodnuté. Rangers si vytvorili nové klubové rekordy!Canucks sa vráti opora ešte pred play-off!Generálny manažér Panthers sa dočkal povýšenia Černákova gólová bomba, Nemec končí, Slafkovský má už len jednu šancu. Ďalší tím je v play-offSlafkovský to poriadne dramatizuje. Už bude mať len jednu šancu! Až päť hráčov podpísalo v NHL nováčikovské zmluvySlovenský mladík zo zámoria ide zabojovať o MS v Česku i miesto na drafte Medzi hviezdami týždňa je aj Pospíšilov parťák z formácieV minulosti Slafkovského kritizoval, teraz tvrdí: Vyzerá ako oveľa iný hráč Top 5 pozitívnych príbehov Canadiens v sezóne: Na čele je Slafkovský!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies