Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Toffoli o možnej výmene: Keď sa to stane, tak sa to stane

Útočník tímu Los Angeles Kings, Tyler Toffoli, je pomerne často v špekuláciách spájaný s výmenou. Minulý týždeň bol zdravým náhradníkom, čo tieto reči iba posilnilo.

Toffoli vynechal stredajší zápas proti Vancouveru po tom, čo nebodoval v ôsmich zápasoch po sebe. K možnosti výmeny sa vyjadril v pondelok pre Sportsnet.

„Je to tak, ako to je. Prichádza to, keď nehráte dobre a keď nevyhrávate zápasy, takže čo sa stane, to sa stane,“ poznamenal. „Určite ma sklamalo, že som nehral, ale nebolo to moje rozhodnutie. Mojou prácou je chodiť na ľad a podávať výkony.“

Dvadsaťsedemročný Kanaďan je pevnou súčasťou Kings od roku 2014, a preto jeho poslanie na tribúnu nebolo pre trénera Todda McLellana ľahkým rozhodnutím.

Článok pokračuje pod reklamou

„Debatujete o tom, či urobíte dobrú alebo zlú vec, ale nakoniec je to o tom, čo tým rozhodnutím chcete dosiahnuť. Toff začal sezónu skutočne dobre, ale potom trochu upadol a nechceli sme, aby to ďalej pokračovalo,“ skonštatoval McLellan.

Toffoli na pobyt na tribúne zareagoval dobre a v prvom zápase pomohol k výhre nad Chicagom dvoma asistenciami.

Jeho meno sa zrejme bude spájať s výmenou čoraz viac, ako budeme bližšie k prestupovej uzávierke. V lete mu totiž končí zmluva a môže byť neobmedzeným voľným hráčom. Kings by za neho mohli získať niečo pre budúcnosť a jeho služby by mohol využiť tím s ambíciami bojovať o Stanleyho pohár.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies