Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Vráti sa dnes Sekera do akcie? Rozkorčuľovanie prinieslo odpoveď

Aktualizované 05.11.2019 o 18:24

Andrej Sekera vynechal už tri zápasy so zranením, ktoré si podľa trénera Dallasu Jima Montgomeryho nemalo vynútiť dlhšiu absenciu. Ešte pred víkendom sa hovorilo, že by sa slovenský obranca mohol vrátiť do hry v utorok. Ako to vyzeralo deň pred zápasom?

Kým pred víkendom Sekera ešte nekorčuľoval, medzičasom už korčuľovať začal, hoci tréningom sa pre ubolené telo vyhýbal. Nedeľné poslanie Joela Hanleyho do AHL naznačilo, že by návrat v zápase proti Coloradu mohol byť reálny. Táto transakcia však bola len papierová.

Hoci sa bojnický rodák k návratu približuje, pondelok priniesol opätovné povolanie Hanleyho, čo návratu Slováka vystavilo otáznik. Stále by mohol hrať, ale isté to nie je. Hanley bude pripravený, ak by Sekera nakoniec nehral.

„Nie je definitívne, že bude v zostave, ale dúfame v to,“ povedal Montgomery o možnom návrate Sekeru.

Tridsaťtriročný veterán nehral od 26. októbra, keď pri náraze do mantinelu utrpel ľahšie zranenia hrudníka, chrbta, bedier a kolena. V prvých 13 stretnutiach sezóny zaznamenal asistenciu a šesť trestných minút. V priemere hrával 20 a pol minúty na zápas.

DOPLNENÉ: Na dopoludňajšom rozkorčuľovaní Andrej Sekera chýbal, čo znamená, že sa vo večernom zápase do akcie ešte nevráti. Bude to jeho štvrtý vynechaný duel pre nešpecifikované zranenie. Informoval o tom Sean Shapiro z The Athletic.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies