Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Olympiáda neskutočne narúša sezónu NHL, tvrdí Bettman

Komisár NHL Gary Bettman sa stále vzpiera myšlienky, že by liga mohla uvoľniť svojich hráčov na Zimné olympijské hry 2022, ktoré sa odohrajú v čínskom Pekingu.

„Nechcem znieť ako obohratá platňa, ale myslím si, že ísť na Olympiádu je pre nás výzva,“ povedal Bettman na tlačovej konferencii v Štokholme.

Liga v apríli 2017 oznámila, že jej hráči sa nezúčastnia olympijského turnaja v roku 2018, ktorý ich nemal k dispozícii po prvýkrát od roku 1998. Existovala nádej, že čínsky trh by mohol NHL prilákať naspäť, ale momentálne to tak nevyzerá.

„Viem, že hráči by radi reprezentovali svoje krajiny, viem, že by tam hráči chceli ísť, viem, že hráči, ktorí tam nepôjdu, budú mať prestávku v strede sezóny. No, z nášho pohľadu nám účasť na Olympiáde neskutočne narúša sezónu,“ poznamenal Bettman.

Ligový komisár v piatok tiež potvrdil, že sa nedávno stretol s prezidentom Medzinárodnej hokejovej federácie Renem Faselom, ale nemohol poskytnúť žiadne významné novinky týkajúcej sa diskusií o účasti hráčov NHL na Olympiáde.

„Mali sme ďalšie stretnutie. Už sme mali veľa, veľa stretnutí a nie je tu žiadna novinka, o ktorej by sa dalo hovoriť. Povedal by som, že to bola viac filozofická a procedurálna diskusia. Donald Fehr sa jej tiež zúčastnil, ale nie je nič, o čom by sa dalo informovať,“ dodal Bettman.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies