Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
SEA
2
BUF
5
19. 03.
kurzy
00:00info
BOS
OTT
NHL live
00:00info
DET
CBJ
00:00info
NJD
PIT
00:00info
NYR
WPG
00:00info
PHI
TOR
00:30info
NYI
CAR
01:00info
NSH
SJS
01:00info
STL
COL
02:00info
EDM
MTL
03:00info
ANA
MIN
03:30info
LAK
CHI
03:00info
VAN
BUF
03:00info
VGK
TBL
NHL live
20. 03.
kurzy
00:30info
WSH
TOR
NHL live
01:00info
DAL
ARI
03:00info
LAK
MIN
«

Sumáre

Halák a Chára pomohli k bodu, Sekera sa vrátil do akcie

V nedeľu sa v kanadsko-americkej NHL odohralo sedem zápasov. V akcii boli aj traja Slováci – Jaroslav Halák prehral, Zdeno Chára asistoval, Andrej Sekera hral prvýkrát po zranení.

Halák pomohol k bodu, ale výhre Flyers nezabránil. Chára asistoval

Slovenský brankár Jaroslav Halák predviedol 27 zákrokov a pomohol Bostonu k zisku bodu. V nájazdoch ho však prekonal Joel Farabee, ktorý vrátil misky váh na stranu Philadelphie. Tá sa tešila z výhry 3:2 po tom, čo stratila dvojgólové vedenie. To vypracovali Travis Konecny a Philippe Myers. Konecny pridal aj asistenciu, dve zaznamenal Sean Couturier. Carter Hart kryl 26 striel i všetky tri nájazdy. Zneškodnil aj trestné strieľanie Davida Pastrňáka. Flyers po prvýkrát v sezóne vyhrali štyri zápasy po sebe. K vyrovnaniu Bruins viedli góly Dantona Heinena a Brada Marchanda z tretej tretiny. Jednou asistenciou k nemu pomohol aj kapitán Zdeno Chára, ktorému venovali video poctu za 1500. duel v kariére, ktorý odohral v utorok v Montreale. Slovenský obranca strávil v akcii 23 minút, pričom sa prezentoval aj troma strelami na bránu, troma bodyčekmi a jedným blokom. Boston po šesťzápasovej víťaznej sérii prehral tretí zápas po sebe.

Víťazný nájazd Farabeeho:

Hviezdy duelu: 1. J. Farabee (PHI), 2. T. Konecny (PHI), 3. B. Marchand (BOS)

Článok pokračuje pod reklamou

Winnipeg ukončil Dallasu víťaznú sériu

Mark Scheifele skóroval už po 21 sekundách predĺženia, čím zariadil domáci triumf Winnipegu 3:2 nad Dallasom, štvrtý v posledných piatich zápasoch. S deviatimi gólmi v predĺžení v kariére vyrovnal klubový rekord Iľju Kovaľčuka. Patrik Laine otvoril skóre duelu v presilovke, Andrew Copp vyrovnával stav na 2:2. Mattias Janmark a Radek Faksa ho otočili z 0:1 na 2:1 za päť minút v druhej tretine. Connor Hellebuyck aj Anton Chudobin predviedli 26 zákrokov. Stars prišli o štvorzápasovú víťaznú sériu, ale rovnako ako Jets, bodovali v piatom stretnutí v rade. Návratom do akcie ich potešil Andrej Sekera. Slovenský obranca odohral 21 a pol minúty, pričom si pripísal plusový bod, dve strely, jeden bodyček i jeden blok.

Scheifeleho víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. A. Copp (WPG), 2. R. Faksa (DAL), 3. M. Scheifele (WPG)

Florida vyhrala prestrelku s Rangers po nájazdoch

Vincent Trocheck premenil v tretej sérii rozhodujúci samostatný nájazd a Florida zvíťazila v Madison Square Garden nad Rangers 6:5, aby ukončila krátku sériu dvoch prehier. Jevgenij Dadonov zaznamenal gól a dve asistencie, skórovali aj dvojbodový Aleksander Barkov, Dominic Toninato, Brian Boyle a Frank Vatrano, ktorý tiež uspel v nájazdoch. Sam Montembeault kryl 29 striel. V nájazdoch ho z troch strelcov prekonal iba Kaapo Kakko, ktorý sa presadil aj v riadnom hracom čase. Ryan Lindgren (1. gól v NHL), Filip Chytil, Brady Skjei a dvojbodový Chris Kreider ho doplnili na listine strelcov, Artemij Panarin a Ryan Strome dvakrát asistovali. Henrik Lundqvist urobil 30 zákrokov. Panarin bodoval v ôsmom zápase po sebe, kým Barkov skóroval v ostatných piatich. Rangers si natiahli bodovú sériu na tri duely.

Trocheckov rozhodujúci nájazd:

Hviezdy duelu: 1. J. Dadonov, 2. A. Barkov (obaja FLA), 3. Ch. Kreider (NYR)

Blackwood potvrdil, že sa mu proti Canucks darí

Mackenzie Blackwood zaznamenal 30 zákrokov, Wayne Simmonds a Jesper Bratt skórovali v rozmedzí 22 sekúnd a New Jersey porazilo Vancouver 2:1. Blackwood si zlepšil bilanciu proti Canucks na 4-0, pričom vo vzájomných zápasoch kryl 97,2 % striel. „Vyzerá to tak, že sa vždy postaví na hlavu, keď čelí nám. Neviem, či sme jeho obľúbený tím, ale musíte ho pochváliť. Aj dnes urobil niekoľko skvelých zákrokov,“ poznamenal kapitán kanadského tímu Bo Horvat. Z jeho spoluhráčov skóroval Brock Boeser, kým Jacob Markström predviedol 25 zákrokov. Vancouver si z posledných štyroch zápasov odniesol len bod.

Hviezdy duelu: 1. W. Simmonds (NJD), 2. B. Boeser (VAN), 3. M. Blackwood (NJD)

Mantha na poslednú chvíľu rozhodol o výhre nad Vegas

Anthony Mantha vykompenzoval svoj slabší výkon rozhodujúcim momentom. Šikovný útočník skóroval 31 sekúnd pred koncom tretej tretiny, aby rozhodol o výhre Detroitu 3:2 nad Vegas. „Neodohral som môj najlepší zápas, ale v závere som dostal šancu a strelil som víťazný gól. Môj tím získal dva body a to je to, na čom najviac záleží,“ poznamenal Mantha. Red Wings vyhrali druhý zápas po sebe aj vďaka gólom Andreasa Athanasioua a Madisona Boweyho. Jonathan Bernier čelil 19 strelám, z ktorých ho prekonali Jonathan Marchessault a Max Pacioretty. Tí posielali Golden Knigths dvakrát do vedenia. Veľa práce v bráne nemal ani Malcolm Subban, ktorý duel opustil so 16 zákrokmi. Vegas prehralo piaty zápas z posledných šiestich.

Manthov neskorý víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. A. Mantha (DET), 2. M. Pacioretty (VGK), 3. M. Bowey (DET)

Kane a Lehner doviedli Chicago k výhre nad Torontom

Patrick Kane zaznamenal dva góly a asistenciu, Robin Lehner zneškodnil až 53 striel a Chicago dokázalo poraziť Toronto pomerom 5:4. „Toto bol ťažký zápas. Museli sme bojovať, aby sme získali dva body. Chlapci blokovali strely, bolo to tímové víťazstvo,“ povedal Lehner, ktorý väčšiemu množstvo striel v normálnom hracom čase ešte nečelil – od ročníka 1995/56 je len štvrtým brankárom tímu, ktorý urobil toľko zákrokov. Strelecky sa presadili aj Jonathan Toews, Kirby Dach a Brandon Saad. Dach a Kane strelili druhý a tretí gól Chicaga za 10 sekúnd. Alex DeBrincat nazbieral tri asistencie, Dylan Strome dve. Dva góly Maple Leafs vsietil William Nylander, po jednom pridali John Tavares a Andreas Johnsson. Austin Matthews nazbieral štyri asistencie a Michael Hutchinson zastavil 29 striel. Ani na piaty pokus sa nedočkal v tomto ročníku výhry.

Dva góly za 10 sekúnd v podaní Dacha a Kanea:

Hviezdy duelu: 1. P. Kane (CHI), 2. R. Lehner (CHI), 3. W. Nylander (TOR)

McDavid doviedol Oilers k triumfu nad Ducks

Connor McDavid dosiahol svoj 400. bod v kariére a strelil hetrik, ktorým rozhodol o výhre Edmonton 6:2 nad Anaheimom, štvrtej z ostatných šiestich stretnutí. Štyri asistencie nazbieral Leon Draisaitl, gól a dve asistencie si pripísal Zack Kassian a dva góly strelil Ryan Nugent-Hopkins. Mikko Koskinen predviedol 31 zákrokov a puk z brány vyťahoval po góloch Rickarda Rakella, ktorý odohral svoj 400. duel v NHL, a Maxa Jonesa. John Gibson inkasoval šesť gólov z 31 striel.


Hviezdy duelu: 1. C. McDavid (EDM), 2. R. Nugent-Hopkins (EDM), 3. L. Draisaitl (EDM)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
J. Halák (BOS) 27/29 (93,1%) - - - - - - -
Z. Chára (BOS) 22:56 0 1 1 0 0 3 3
A. Sekera (DAL) 21:34 0 0 0 +1 0 2 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slovenský súboj v NHL je za nami, zažiaril v ňom Ovečkin. Prepisoval dejiny Anaheim priniesol nemilú správu o RegendoviLepší ako velikáni slovenského hokeja: Šimon Nemec má na dosah rekord! Bedard medzi hráčmi týždňa. Na čele je ruská hviezda Život v prvom útoku: Nový parťák je skvelý, no musíte byť neustále v strehu, tvrdí Pospíšil Slafkovský by s týmto tempom dokázal, čo naposledy zvládli Hossa a Gáborík!Dvorského gólová séria je mimoriadna. Len jeden hráč v lige zažil dlhšiu! Gretzky odmietol podiel v kanadskom tíme! Aký som len hlúpy, ľutuje s odstupom časuBoj o Celebriniho: Aké šance majú aktuálne tímy na zisk draftovej jednotky? Petrovský zatienil Dvorského a bol terčom veľkej špinavosti! Slovák vychytal výhru nad Mešárom + videoKelemen a Kňažko potvrdili formu pri víťazných góloch. Koch prišiel o sériu Latkóczy to dokázal, zahrá si finálový turnaj! Výhru vychytal aj ďalší Slovák Zhodenie rukavíc sa mu vypomstilo: Obranca Oilers utrpel zlomeninuPôjde na koberec: Ruského obrancu čaká konfrontácia s disciplinárkou NHL Nemec viedol svoj tím, prvý tím so Slovákom je vyradený z hry o play-off!Mešár: Mužský hokej by mi pomohol. MS alebo AHL? Rastie nám hviezda: Dvorský má lepší gólový priemer aj ako najlepší strelec ligy!Nemec atakoval Top 10, na rekord stratil 5 minút. Nedrží ho Zdeno Chára Na ľade si nič nedarujú: Pospíšil hovoril o účasti na MS i incidente so SlafkovskýmSlafkovský klubový rekord neohrozí. Už je v top 40 všetkých čias, prekoná aj Tomáša Jurča? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies