Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Bobby Orr sa zastal Cherryho: Nie je bigotný ani rasista

Aj keď väčšina ľudí odsúdila ostré vyjadrenia Dona Cherryho na adresu kanadských prisťahovalcov v súvislosti s Dňom veteránov, dlhoročný tréner a hokejový analytik v tom nie je sám. Verejnú podporu mu dokonca vyjadrila jedna z najväčších legiend NHL.

„Poznám ho lepšie než ktokoľvek. Nie je to bigotný človek ani rasista. Je to najštedrejší a najláskavejší chlapík akého poznám. To, čo mu urobili, je naozaj hanebné,“ povedal vo štvrtok Bobby Orr na margo Cherryho výpovede pre rozhlasovú stanicu WEEI.

Orr a Cherry sa veľmi dobre poznajú už niekoľko desaťročí. Kontroverzný dlhoročný moderátor relácie Coach´s Corner trénoval legendárneho obrancu v Bostone v sezónach 1974/75 a 1975/76. Od roku 1996 takmer každý rok stáli proti sebe ako tréneri v zápase najväčších nádejí CHL. Je tiež známe, že Orr je Cherryho najobľúbenejším hráčom.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies