Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Drouin a Byron podstúpia operácie

Hlavný tréner tímu Montreal Canadiens, Claude Juliesn, v pondelok informoval, že útočníci Jonathan Drouin a Paul Byron podstúpia operácie, po ktorých vynechajú neurčitý čas. Presnejší odhad absencií by mohol byť známy do niekoľkých dní.

Obaja utrpeli zranenia v piatkovom zápase proti Washingtonu. Drouina trápia problémy so zápästím, Byrona s kolenom. Tím už cez víkend avizoval, že zranenie prvého menovaného nesúvisí s tvrdým bodyčekom Alexa Ovečkina.

„Sme v športe, kde sa nanešťastie stávajú aj zranenia. Dúfame, že absencie budú kratšie, ako dlhšie,“ poznamenal Julien, ktorému bude chýbať najmä vo forme hrajúci Drouin. „Dúfame, že sa vrátil v takej forme, akú mal.“

Drouin v prvých 19 zápasoch zaznamenal 15 bodov za sedem gólov a osem asistencií. Byron si pripísal jeden gól a tri asistencie v 19 stretnutiach. Z Lavalu z nižšej AHL bol ešte v nedeľu povolaný Charles Hudon.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies