Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Sumáre

Pánik prelomil mlčanie. Bol hviezdou zápasu plného šarvátok

V pondelok sa v kanadsko-americkej NHL odohrali dva zápasy. Z výhier sa v nich tešili domáci – Arizona a Washington, ktorému k nej pomohol aj Richard Pánik.

Pánik skóroval v nervóznom zápase, Capitals porazili Ducks

Dočkal sa. Richard Pánik sa vo svojom trinástom zápase v drese Washingtonu mohol tešiť z prvého bodu. A bol to gól, ktorým pomohol k výhre 5:2 nad Anaheimom. Po zápase, v ktorom si počas 12 minút a 21 sekúnd pripísal aj plusový bod a strelu, bol vyhlásený aj za druhú hviezdu. Tou prvou bol Braden Holtby, ktorý predviedol 32 zákrokov. K druhej výhre po sebe a k 14. zápasu s bodom z posledných 15 viedli aj góly Alexa Ovečkina, Chandlera Stephensona, Jakuba Vránu a Toma Wilsona, ktorý pridal poistku do prázdnej brány. Pre Ovečkina išlo o 254. gól kariéry v presilovke – už len jeden mu chýba k tretiemu miestu Teemu Selänneho v historickom poradí. John Carlson zaznamenal dve asistencie, aby bodoval v siedmom zápase po sebe. Dva góly Ducks strelili Nicolas Deslauriers a Sam Steel. John Gubson urobil 26 zákrokov. Toto všetko však bolo v úzadí početných šarvátok, ktoré vyvrcholili pľuvancom Garneta Hathawaya.


Pánikov prvý gól v drese Capitals:

Hviezdy duelu: 1. B. Holtby (WSH), 2. R. Pánik (WSH), 3. C. Stephenson (WSH)

Článok pokračuje pod reklamou

Po Kuemperovi vychytal nulu aj Raanta. Coyotes zdolali Kings

Antti Raanta zneškodnil všetkých 30 striel, aby doviedol Arizonu k výhre 3:0 nad Los Angeles. Fínsky brankár sa tak spolu s Darcym Keumperom stal prvým tandemom, ktorý Coyotes doviedol k dvom zápasom bez inkasovaného gólu po sebe. K štvrtej výhre z posledných piatich zápasov prispel gólom a asistenciou Conor Garland, po góle pridali Derek Stepan a Jakob Chychrun. Po dve asistencie si pripísali Christian Dvorak a Nick Schmaltz, ktorý má na konte už 18 bodov. Jack Campbell inkasoval tri góly z 27 striel a Kings prišli o trojzápasovú sériu výhier.

Garland skóroval po peknej prihrávke Dvoraka:

Hviezdy duelu: 1. A. Raanta (ARI), 2. C. Garland (ARI), 3. C. Dvorak (ARI)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
R. Pánik (WSH) 12:21 1 0 1 +1 0 1 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies