Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Daňo sa cíti čoraz lepšie. Snáď príde čoskoro už aj gól, dúfa

Slovenský útočník Marko Daňo sa v tejto sezóne vrátil do organizácie, ktorá mu otvorila dvere do NHL. A hoci sa nakoniec musel zmieriť s hraním na „farme“, momentálne sa cíti dobre a nadšenie ho neopúšťa.

Dvadsaťštyriročný trenčiansky odchovanec bol draftovaný Columbus v roku 2013 z celkového 27. miesta. V lete s Blue Jackets podpísal jednoročnú dvojcestnú zmluvu, aby sa do organizácie vrátil po štvorročnej odmlke. Momentálne hráva za Cleveland v AHL, kde sa cíti spokojne.

„Bol som veľmi nadšený a stále mám radosť z toho, že som tu a že som súčasťou organizácie, ktorá ma priviedla do Národnej hokejovej ligy. Som rád, že som súčasťou tímu, ktorý poznám. V Clevelande je to odlišná partia hráčov, ale v Columbuse niektorých poznám. Je to tu dobré a dúfajme, že sa mi bude dariť. Uvidíme, ako to pôjde ďalej,“ povedal Daňo.

Daňo bodoval v každom z úvodných dvoch zápasov sezóny, ale potom prišla séria deviatich duelov, v ktorých zaznamenal len jednu asistenciu. Momentálne však ťahá štvorzápasovú bodovú sériu a vo štvrtok pomohol tímu ukončiť sériu prehier. Čo sa mu však v 15 zápasoch ešte nepodarilo? Streliť gól.

„Posledných pár zápasov to bolo pre mňa lepšie. Stále čakám na prvý gól, ale snáď príde už čoskoro. V poslednej dobe sa na ľade cítim dobre a dúfam, že to tak bude pokračovať a snáď sa aj nášmu tímu bude dariť lepšie,“ poznamenal Daňo, ktorý má na konte osem asistencií, jeden plusový bod a 51 trestných minút.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies