Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Sumáre

Chára hviezdou zápasu, ktorý rozhodol, skóroval aj Pánik

V stredajších trinástich zápasoch NHL sa predstavili dvaja Slováci a obaja pomohli k výhram gólmi. Zdeno Chára dokonca strelil víťazný gól a dostal sa medzi hviezdy duelu. Richard Pánik taktiež skóroval. Jeden brankár vychytal nulu.

Chára rozhodol o 10. výhre Bruins nad Senators v sérii

Zdeno Chára strelil svoj piaty gól v sezóne v deviatej minúte tretej tretiny, aby zavŕšil obrat Bostonu a rozhodol o jeho výhre 2:1 nad Ottawou, jeho niekdajším tímom. Pred kapitánom skóroval aj Brad Marchand, ktorý tri a pol minúty pred ním odpovedal na gól Thomasa Chabota z úvodnej minúty tretej dvadsaťminútovky. Bruins vyhrali piaty zápas po sebe a bodovali v deviatom zápas po sebe aj vďaka 33 zákrokom Tuukku Raska. Jeho náprotivok, Anders Nilsson, zastavil 19 striel. Senators, ktorí prehrali s Bostonom 10 vzájomných zápasov od apríla 2017, prehrali druhý zápas po sebe po trojzápasovej víťaznej sérii. Do duelu pritom vstupovali s päťzápasovou víťaznou sériou v domácom prostredí. Chára v dueli odohral 23 a pol minúty, pričom zaznamenal aj tri bloky, jeden bodyček, dva plusové body a jednu strelu. Po zápase bol ocenený postom druhej hviezdy.

Chárov 5. gól v sezóne rozhodol o výhre:

Hviezdy duelu: 1. T. Rask (BOS), 2. Z. Chára (BOS), 3. T. Ennis (OTT)

Článok pokračuje pod reklamou

Pánik pomohol gólom k výhre Capitals nad Panthers

Richard Pánik strelil presne minútu pred koncom druhej tretiny svoj druhý gól v sezóne, ktorým posielal Washington do vedenia 2:1. Prispel ním k domácej výhre 4:3 nad Floridou, ktorá prehrala tretí zápas v sérii. Slovenský útočník odohral vyše 12 minút aj so ziskom dvoch plusových bodov a dvoch bodyčekov. Skóroval z jeho jedinej strely v dueli. Zo spoluhráčov ho na listine strelcov doplnili Alex Ovečkin, Lars Elle a Brendan Leipsic. Jonas Siegenthaler dvakrát asistoval a Braden Holtby sa zaskvel 37 zákrokmi. Prekonali ho bývalý hráč Capitals Brett Connolly, Mike Hoffman a dvojbodový Vincent Trocheck. Keith Yandle nazbieral dve prihrávky a Sergej Bobrovskij opustil zápas so 16 zákrokmi. Jakub Vrána pomohol Washingtonu ukončiť krátku sériu dvoch prehier asistenciou, ktorá bola jeho 100. bodom v NHL.

Pánikov 2. gól v sezóne:

Hviezdy duelu: 1. B. Holtby, 2. B. Leipsic (obaja WSH), 3. V. Trocheck (FLA)

Lindholm rozhodol v predĺžení o výhre Flames nad Sabres

Elias Lindholm skóroval 77 sekúnd po začiatku predĺženia, aby Calgary bez svojho trénera Billa Petersa porazilo Buffalo 3:2. Matthew Tkachuk zaznamenal gól a prihrával na ten víťazný. Gól a asistenciu si pripísal aj TJ Brodie, kým David Rittich zastavil 34 striel. Jimmy Vesey a Victor Olofsson strelili góly Sabres, ktorí si zhoršili bilanciu na 2-8-3 v posledných 13 zápasoch po tom, čo do ročníka vstúpili s bilanciou 9-2-1. Linus Ullmark predviedol 26 zákrokov. Kým tímu chýbal Rasmus Dahlin, do akcie sa vrátil Marcus Johansson.

Víťazný gól Lindholma:

Hviezdy duelu: 1. E. Lindholm (CGY), 2. M. Tkachuk (CGY), 3. J. Vesey (BUF)

Andersen vynuloval Red Wings, Keefe si zlepšil bilanciu na 3-0

Toronto vyhralo aj tretí zápas pod trénerom Sheldonom Keefem, tentoraz 6:0 nad Detroitom. Keefe tak s víťazstvami v prvých troch dueloch napodobnil Pata Quinna, ktorý to dokázal naposledy ešte v ročníku 1998/99. Ako prvý v klubovej histórii to však dokázal ako ligový debutant. Frederik Anderson vychytal svoje 17. čisté konto v kariére, keď kryl všetkých 25 striel. Andreas Johnsson zaznamenal dva góly a asistenciu, gól a asistenciu si pripísali Tyson Barrie a Willie Nylander. Z gólov sa tešili aj John Tavares a Travis Dermott, kým Iľja Michejev a Morgan Rielly pridali po dve asistenciu. Red Wings prehrali siedmy zápas po sebe a druhýkrát po sebe neskórovali. Jimmy Howard urobil osem zákrokov predtým, ako za stavu 0:3 odkrivkal do šatne. Do brány sa postavil Jonathan Bernier, na ktorého sa muselo čakať viac ako päť minút, pretože pre chorobu nebol medzi spoluhráčmi na lavičke. Zápas opustil so 40 zákrokmi. Aj on inkasoval tri góly.

Hviezdy duelu: 1. A. Johnsson (TOR), 2. F. Andersen (TOR), 3. J. Bernier (DET)

Sundqvist strelil dva góly pred zranením, Blues porazili Bolts

Oskar Sundqvist strelil dva góly predtým, ako opustil duel so zranením, a St. Louis aj vďaka nemu porazilo Tampu Bay hrajúcu bez suspendovaného Erika Černáka pomerom 4:3. Zach Sanford a Brayden Schenn skórovali v tretej tretine, Ivan Barbašov ukončil šesťzápasové suchoty troma asistenciami a Jordan Binnington kryl 32 striel. Recept na neho našli Nikita Kučerov, Anthony Cirelli a Brayden Point. Andrej Vasilevskij urobil 29 zákrokov. Oba tímy uzavreli svoju vzájomné sériu v tejto sezóne. Minulý týždeň sa z výhry 3:1 tešili tiež „Bluesmani“. Kým tí si teraz ukončili sériu dvoch prehier, Lightning prišli o trojzápasovú sériu výhier.

Hviezdy duelu: 1. O. Sundqvist (STL), 2. A. Cirelli (TBL), 3. I. Barbašov (STL)

Giroux rozhodol o ukončení dlhej série prehier Flyers v Columbuse

Claude Giroux využil v závere druhej tretiny jednu z piatich presiloviek tímu, aby so svojím 41. víťazným gólom v kariére rozhodol o víťazstve Philadelphie 3:2 v Columbuse. Flyers vyhrali tretí zápas z posledných štyroch a predĺžili si bodovú sériu na štyri duely. V metropole Ohia však vyhrali v riadnom hracom čase prvýkrát od 13. decembra 2005. Tyler Pitlick a Scott Laughton dvakrát zmazali jednogólové manko, kým Brian Elliott predviedol 28 zákrokov, vrátane 15 v tretej tretine. V prvej na neho našli recept Seth Jones a Nick Foligno, ktorý ukončil 17-zápasové gólové suchoty trvajúce od 7. októbra. Joonas Korpisalo kryl 19 striel a Blue Jackets prehrali druhý zápas z ostatných troch. James van Riemsdyk asistoval v jeho 700. dueli v NHL.

Hviezdy duelu: 1. C. Giroux (PHI), 2. O. Bjorkstrand (CBJ), 3. B. Elliott (PHI)

Vegas ukončilo v Nashville sériu prehier, Stastny dosiahol míľnik

Paul Stastny skóroval v druhej minúte predĺženia, čím zavŕšil obrat a svojím 700. bodom v NHL rozhodol o výhre Las Vegas 4:3 v Nashville. Znamenala koniec trojzápasovej série prehier. Hostia viedli 2:0 po góloch Marka Stonea a Reillyho Smitha, no Mikael Granlund, Ryan Ellis a Matt Duchene otočili stav. Predĺženie vynútil Max Pacioretty len 0,3 sekundy pred koncom tretej tretiny. Okrem Ellisa a Stastneho si všetci strelci gólov pripísali aj po asistencii, Roman Josi a Nate Schmidt dvakrát asistovali. Malcolm Subban urobil 31 zákrokov pri jeho prvom triumfe v sezóne, Juuse Saros chytil 26 striel. Predators prišli o krátku sériu dvoch výhier, ale bodovali v posledných troch dueloch.

Pacioretty so Stastnym zariadili triumf Vegas:

Hviezdy duelu: 1. P. Stastny (VGK), 2. M. Granlund, 3. R. Josi (obaja NSH)

Lundqvist vyhral svoj 1 000. zápas, Caroline ušiel úvod zápasu

Rangers v druhej tretine takmer prišli o svoje trojgólové vedenie, ale nakoniec si jednogólové dokázali udržať aj v celej tretej tretiny, aby porazili Carolinu 3:2. Kľúčom k úspechu bol Henrik Lundqvist, ktorý vo svojom 1 000. zápase zneškodnil 41 striel, vrátane skvelej šance Martina Nečasa v závere druhej tretiny, ktorej premenenie by znamenalo vyrovnanie stavu. všetky tri góly New Yorku padli v prvej tretine. Postarali sa o ne postupne navrátilec Mika Zibanejad, Brendan Smith a Adam Fox, ktorý si pripísal aj asistenciu. Dve zaznamenal Artemij Panarin. Rangers vyhrali štvrtý zápas z ostatných piatich. O góly Hurricanes, ktorí do dueli vstupovali so šancou vyhrať tretí zápas po sebe, sa postarali Ryan Dzingel a Warren Foegele. Petr Mrázek opustil duel s 22 zákrokmi. „Neboli sme pripravení na začiatok. Potom to bolo bum, bum, bum a museli sme sa doháňať stratu, čo sme nakoniec nedokázali,“ povedal tréner Rod Brind’Amour, ktorý v zostave privítal naspäť Haydna Fleuryho.

Lundqvistov skvelý zákrok:

Hviezdy duelu: 1. H. Lundqvist (NYR), 2. A. Panarin (NYR), 3. A. Fox (NYR)

Pittsburgh porazil v divokom zápase Vancouver

Pittsburgh prišiel o dvojgólové vedenie, potom prehrával 2:4 aj 3:6, aby nakoniec vďaka piatim gólom v posledných 14 minútach hry otočil divoký zápas a tešil sa z výhry 8:6 nad Vancouverom. Zvrat zavŕšil Kris Letang v 57. minúte a neskôr svojím druhým gólom v zápase pridal poistku do prázdnej brány ešte Jevgenij Malkin, ktorý si pripísal aj tri asistencie a po ôsmy raz v kariére zažil päťbodový večer. Dva góly a dve asistencie zaznamenal Jake Guentzel, gól a tri asistencie Bryan Rust. Strelecky sa presadili aj Zach Aston-Reese a Dominik Kahun. Penguins vyhrali tretí zápas po sebe a bodovali v posledných siedmich. Tristan Jarry zastavil šesť striel z ôsmich po tom, čo vystriedal Matta Murraya, ktorý inkasoval štyri góly zo 14 striel. Ich náprotivok, Thatcher Demko bol v bráne celý zápas a nakoniec kryl 32 striel z 39. Z jeho spoluhráčov strelili po dva góly J.T. Miller a Adam Gaudette, gól a asistenciu si pripísali Jake Virtanen a Elias Pettersson, tri asistencie nazbieral Quinn Hughes – ako prvý obranca z nováčikov Canucks to dokázal po tretíkrát v jednej sezóne.

Hviezdy duelu: 1. J. Malkin (PIT), 2. J. Guentzel (PIT), 3. J. Miller (VAN)

Dvorak doviedol Arizonu k výhre nad Anaheimom, Kessel pokoril veľkú métu

Christian Dvorak strelil dva góly a v prvej tretine a vo štvrtej sérii samostatných nájazdov rozhodol o domácej výhre Arizony 4:3 nad Anaheimom, šiestej v posledných deviatich zápasoch. Predĺžila si bodovú sériu na tri duely. Alex Goligoskiu vyrovnával stav na 3:3, Conor Garland ako prvý uspel v nájazdovej lotérii a Darcy Kuemper zastavil 31 striel. Zo štyroch strelcov ho v nájazdoch prekonal iba Ondřej Kaše, v normálnom hracom čase to dokázali Brendan Guhle, Sam Steel a Troy Terry. Cam Fowler dvakrát asistoval a John Gibson opustil duel s 25 zákrokmi. Ducks prehrali deviaty zápas z ostatných jedenástich. Phil Kessel odohral 800. duel po sebe, čo dokázal len ako siedmy hráč histórie NHL.

Dvorakov rozhodujúci nájazd:


Hviezdy duelu: 1. Ch. Dvorak, 2. A. Goligoski, 3. V. Hinostroza (všetci ARI)

Colorado odstavilo hviezdne duo Oilers, rozhodli tri rýchle góly

Tri góly za dve a pol minúty v úvode tretej tretiny priniesli Coloradu domáci triumf 4:1 nad Edmontonom, ktorým sa vyhli tretej prehre v rade. Matt Nieto, dvojbodový Nathan MacKinnon a Logan O´Connor skóroval v rozmedzí 2 minút a 32 sekúnd. Nazem Kadri vyrovnával stav na 1:1 v druhej tretiny, Joonas Donskoi dvakrát asistoval a Philipp Grubauer prispel k výhre 19 zákrokmi. Ako jediný ho prekonal Jujhar Khaira, ktorý otvoril skóre duelu v prvej tretine. Mikko Koskinen sa prezentoval 46 zákrokmi, no ani tie nestačili Oilers na tretiu výhru po sebe. Connor McDavid ani Leon Draisaitl tentoraz nebodovali. McDavid, navyše, prišiel o 11-zápasovú bodovú sériu.


Hviezdy duelu: 1. N. MacKinnon, 2. L. O´Connor, 3. N. Kadri (všetci COL)

Kings uštedrili Islanders tretiu prehru v sérii

Štyria rôzni strelci a 24 zákrokov Jonathana Quicka viedli k domácemu víťazstvu Los Angeles 4:1 nad New Yorkom Islanders. prvému po predošlých dvoch prehrách. Jeff Carter, Matt Roy a dvojbodoví Dustin Brown s Alexom Iafallom sa zapísali do strelecky listiny. Posledný menovaný už triafal prázdnu bránu Semiona Varlamova, ktorý čelil 29 strelám. O jediný gól newyorského tímu sa postaral Derick Brassard, ktorý otváral skóre duelu v prvej tretine. Brown však na jeho gól odpovedal už po 64 sekundách. Islanders prehrali tretí zápas v sérii a aj druhý po tom, ako prišli o 17-zápasovú bodovú šnúru

Hviezdy duelu: 1. B. Lizotte, 2. B. Hutton, 3. J. Quick (všetci LAK)

Winnipeg s vysokou výhrou v San Jose, Laine trojbodový

Patrik Laine vyrovnal stav na 1:1 presilovkovým gólom a pridal asistencie, aby pomohol Winnipegu vyhrať v San Jose 5:1. Rozhodol o tom ešte v prvej tretine David Gustafsson svojím prvým gólom v NHL. Po ňom skórovali Mark Scheifele, Jack Roslovic a dvojbodový Kyle Connor. Roslovic mohol mať na konte dva góly, ale nepremenil nariadené trestné strieľanie. Blake Wheeler dvakrát asistoval a Connor Hellebuyck predviedol 32 zákrokov pri piatej výhre Jets v posledných šiestich dueloch. Sharks prišli o trojzápasovú víťaznú sériu, aj keď Melker Karlsson ich poslal do vedenia 1:0 v strede prvej tretiny. Aaron Dell inkasoval štyrikrát z 25 striel, keďže Connor trafil už prázdnu bránu. Kalifornský tím nevyužil ani jednu zo šiestich presiloviek.


Hviezdy duelu: 1. C. Hellebuyck, 2. M. Scheifele, 3. K. Connor (všetci WPG)

Slováci v akcii:

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
Z. Chára (BOS) 23:35 1 0 1 +2 0 1 1
R. Pánik (WSH) 12:05 1 0 1 +2 0 1 2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Prvý tím v NHL si zaistil play-off. Ako sa vyvíjajú šance Slovákov? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies