Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Chára prepísal históriu NHL. Ovácie od fanúšikov Senators ho potešili

Slovenský obranca Zdeno Chára bol druhou hviezdou stredajšieho zápasu, v ktorom rozhodol o výhre Bostonu 2:1 na ľade Ottawy svojím piatym gólom v tejto sezóne, ktorým si už vyrovnal svoj gólový zápis z minulého ročníka.

Chára, ktorý strelil svoj druhý víťazný gól v sezóne, zároveň prepísal NHL, keď bodoval vo štvrtom zápase po sebe ako najstarší obranca všetkých čias. Doterajší rekord držal Chris Chelios, ktorý mal v ročníku 2003/04 42 rokov a 62 dní. „Big Z“ má 42 rokov a 248 dní.

Trenčianskeho rodáka nepoteší nič viac, ako víťazstvo svojho tímu. V stredu ho však potešili aj fanúšikovia Senators, ktorí ho za nedávny 1500. zápas kariéry ocenili v prvej tretine ováciami v stoji.

„Je to prvotriedny čin, vôbec som to nečakal. Na Ottawu a čas strávený s týmto tímom mám iba pekné spomienky,“ povedal k tomu Chára, ktorý hrával za Ottawu medzi rokmi 2001 až 2006 pred príchodom do Bostonu.

„Fanúšikovia nám tam boli vždy veľkou oporou. Dodnes tu mám blízkych priateľov. Ani neviem, ako sa mám za to všetko poďakovať. Vždy, keď som hral za Senators, som sa mohol spoľahnúť na ich stopercentnú podporu.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies