Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Hetriky aj šesťbodové predstavenie. McDavid prvou hviezdou novembra

NHL v prvý decembrový deň vyhlásila troch najlepších hráčov za mesiac november. Druhý mesiac základnej časti tejto sezóny ovládli hviezdni útočníci Connor McDavid, Nathan MacKinnon a Patrick Kane.

1. HVIEZDA – CONNOR MCDAVID (EDMONTON OILERS)

McDavid viedol ligu s 13 gólmi a 26 bodmi v 14 zápasoch (7-5-2). Taktiež dominoval v presilovkách so šiestimi gólmi a 11 bodmi. Nebodoval iba v dvoch dueloch, pričom od 4. do 24. novembra ťahal 11-zápasovú bodovú sériu (12+12). Zaznamenal sedem viacbodových výkonov, vrátane dvoch hetrikov a šesťbodového zápisu (3+3). Dosiahol tiež 400-bodovú hranicu, a to už v 306. zápase v NHL (13. najrýchlejší). So 49 bodmi v 28 dueloch sezóny vedie ligu, rovnako tak s 21 presilovkovými bodmi. S 30 prihrávkami je druhý, s 19 gólmi tretí.


2. HVIEZDA – NATHAN MACKINNON (COLORADO AVALANCHE)

MacKinnon nazbieral 25 bodov za 10 gólov a 15 prihrávok v 14 zápasoch (8-6-0). V desiatich z nich bodoval, vrátane troch štvorbodových výkonov (dvakrát 1+3 a raz 2+2). V ôsmich dueloch skóroval a strelil aj svoj ôsmy gól v predĺžení v NHL. Mesiac ukončil so sedemzápasovou bodovou sériou (6+10) a ovládol ho so 79 strelami na bránu. So 42 bodmi (17+25) v 26 zápasoch sezóny je v lige štvrtý. S 25 bodmi vytvoril klubový rekord v novembri. Viac ich v jednom mesiaci v drese Colorada získal naposledy Joe Sakic v marci 2000 (26).


3. HVIEZDA – PATRICK KANE (CHICAGO BLACKHAWKS)

Kane bodoval vo všetkých 15 zápasoch mesiaca (7-5-3) v rámci jeho stále aktívnej tretej najdlhšej bodovej série v kariére. Zaznamenal počas nej 11 gólov a 13 asistencií. Skóroval v desiatich dueloch, vrátane šesťzápasovej gólovej šnúry od 7. do 17. novembra. Dlhšiu ešte v tejto sezóne nikto neťahal. Podal šesť viacbodových výkonov, z ktorých tri boli trojbodové (dvakrát 1+2 a raz 2+1). S 33 bodmi (14+19) v 26 zápasoch ročníka je v lige ôsmy. V NHL už ťahal aj 20-zápasovú (2018/19) a 26-zápasovú bodovú sériu (2015/16).



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies