Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 1. tr.
DAL
0
STL
0
po 1. tr.
ARI
1
EDM
1
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Borowiecki zabránil krádeži, Ennisa si doktori pomýlili s basketbalistom

Jozef Struhár  
03.12.2019

Z tímu Ottawa Senators prišli v pondelok dve zaujímavé správy. Obranca Mark Borowiecki sa stal hrdinom a útočník Tyler Ennis si od minulého roka dáva lepší pozor na prácu doktorov.

Borowiecki zabránil krádeži

Hráči Senators mali v nedeľu vo Vancouveri voľný deň a Borowiecki pri prechádzaní mestom uvidel osobu, ako sa snaží vlámať do auta a ukradnúť batoh. Pri pokuse zlodeja o útek, mu obranca zabránil nasadnúť na bicykel a zložil ho k zemi.

Tieto informácie TSN a Sportsnet potvrdila aj miestna polícia, ktorá povedala, že Borowiecki asistoval pri zadržaní kradnutého majetku. Ten obsahoval aj cestovné doklady.

Obranca, ktorý má prezývku „Borocop“, je aj v NHL známy ako jeden z najtvrdších hráčov. Počas svojej deväťročnej kariéry sa pobil 50-krát. V tejto sezóne odohral 27 zápasov, v ktorých zaznamenal 10 bodov. Už len jeden mu chýba k osobnému maximu.

Článok pokračuje pod reklamou

Doktori si poplietli Ennisa s basketbalistom

Borowieckiho spoluhráč Tyler Ennis medzitým hovoril pre TSN o tom, ako si ho v decembri minulého roka doktori poplietli s menovcom hrajúcim basketbal.

Po tom, čo ho zasiahol do pravej nohy puk, mu bolo povedané, že utrpel zlomeninu. Následne absolvoval ďalšie testy, ktorých výsledok ho nemilo prekvapil – diagnóza bola ešte horšia. Nakoniec však vysvitlo, že išlo o omyl.

„Vytiahli snímok z röntgenu a s údivom povedali: Úúú, máte tu skutočne zlú zlomeninu s posunutou kosťou. Ja som im hneď povedal: Ale veď ste hovorili, že nie je posunutá,“ poznamenal Ennis, ktorý v tom čase hrával za Maple Leafs.

„Skontrolovali to a v skutočnosti mali snímok iného Tylera Ennisa, ktorý si zlomil nohu pri hraní basketbalu v zámorí. Jeho noha na tom bola omnoho horšie, ako tá moja. Keď si tie snímky poplietli, bol som trochu nervózny. Myslel som si, že moje zotavovanie bude trvať omnoho dlhšie.“

Basketbalista Ennis utrpel zlomeninu pri hraní basketbalu v Turecku. Po zranení sa vrátil domov do Toronta, kde sa zotavoval zo zranenia. Ani si nevie predstaviť, aké to bolo pre jeho hokejového menovca.

„Wau, jednoducho wau. To načasovanie je neskutočné. Môžem si len predstavovať, na čo asi myslel. Ja som chodil v Toronte na röntgen každých pár týždňov, takže to dáva perfektný zmysel,“ dodal basketbalista, ktorý pre zranenie vynechal viac ako rok. Hokejista menej ako dva mesiace.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Černák mal dôvod na radosť, Matthews poslednú šancu na 70. gól! + videoHlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Vyšli finálne preddraftové rebríčky CSS: Aké pozície v nich obsadili Slováci?Poznáme päť istých sérií prvého kola play-off. Svojich súperov poznajú aj obaja Slováci Hlavný favorit na Vezinovu trofej je vcelku jasný Dvorský a Mešár sa presadili, ale sú na pokraji konca. Repčík zahviezdil a je krok od postupu + video Jenčko ako hviezda duelu pomohol vynútiť rozhodujúci duel, druhý Slovák prispel k postupu! Play-off zažína o pár dní. Ako je na tom kapitán Colorada? Urobili krok späť: Sabres vyhodili hlavného trénera! Bolesti neustúpili: Obranca Montrealu sa rozhodol ukončiť kariéru Fantastické správy pre fanúšikov slovenskej reprezentácie o Jurajovi Slafkovskom!Canadiens si upísali útočníka so slovenskými koreňmi. Islanders obrancu Slafkovský hviezdil a zinkasoval tučný šek. Skóroval aj Tatar, o play-off je rozhodnuté Príprava na MS alebo play-off? O osude Martina Fehérváryho je rozhodnuté! Slafkovský to nakoniec dokázal: Strelil 20. gól, dosiahol 50. bod! + videoAHL: Regenda pri prehre nebodovalNemec je najproduktívnejší slovenský obranca medzi nováčikmi od ročníka 2005/06 Bizarný víťazný gól, žiadne podanie rúk. Na toto finále by Montreal rád zabudolZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies