Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 1. tr.
LAK
0
MIN
1
po 1. tr.
EDM
4
SJS
0
16. 04.
kurzy
01:00info
BOS
OTT
01:00info
CBJ
CAR
01:30info
FLA
TOR
NHL live
01:00info
MTL
DET
01:00info
PHI
WSH
02:00info
WPG
SEA
04:00info
VGK
CHI
04:00info
VAN
CGY
NHL live
17. 04.
kurzy
01:00info
NYI
PIT
01:00info
TBL
TOR
NHL live
03:30info
DAL
STL
04:00info
ARI
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Zadorov zranil Kotkaniemiho. Julien chce, aby Rusa potrestali + video

Tím Montreal Canadiens neprišiel vo štvrtok len o body, ale pri prehre 2:3 s Coloradom prišiel aj o mladého útočníka Jesperiho Kotkaniemiho. Stalo sa tak po situácii, ktoré v kabíne kanadského klubu vzbudila vášne.

Kotkaniemi utrpel zranenie hornej časti tela už po 47 sekundách hry po nepeknom páde na ľad po osobnom súboji s obrancom Avalanche Nikitom Zadorovom. Už teraz ja jasné, že devätnásťročný Fín vynechá minimálne piatkový zápas proti Rangers. Pri odchode z ľadu potreboval pomoc.


Zadorov nedostal od rozhodcov žiaden trest, ale podľa hlavného trénera Canadiens, Claudea Juliena, by ho malo potrestať aspoň vedenie NHL.

„Jeho noha išla hore a využil svoju hornú časť tela na to, aby ho pretočil. Podľa mňa to bola špinavosť. Neviem, ako to bude vidieť liga, to je na nich, aby sa na to pozreli. Keď som sa však rozprával s našimi ľuďmi, s vedením a personálom, tak si myslíme, že by to určite mohlo byť na suspendáciu. Bolo to nebezpečné,“ povedal skúsený kormidelník.

Kotkaniami už v tejto sezóne vynechal sedem zápasov pre zranenie slabín. Vo svojej druhej sezóne v lige má problémy s produktivitou, keď si v 22 dueloch pripísal len tri góly a dve asistencie. V nováčikovskom ročníku pritom nazbieral 34 bodov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
O Prezidentskej trofeji je rozhodnuté. Rangers si vytvorili nové klubové rekordy!Jeden Slovák skóroval, jeden má po sezóne. Predposledný tím je v play-offSlafkovský to poriadne dramatizuje. Už bude mať len jednu šancu! Až päť hráčov podpísalo v NHL nováčikovské zmluvySlovenský mladík zo zámoria ide zabojovať o MS v Česku i miesto na drafte Medzi hviezdami týždňa je aj Pospíšilov parťák z formácieV minulosti Slafkovského kritizoval, teraz tvrdí: Vyzerá ako oveľa iný hráč Top 5 pozitívnych príbehov Canadiens v sezóne: Na čele je Slafkovský!Je tu play-off: Pekarčík pútal prihrávkami, Nemec gólmi. Gajan najhorší spomedzi SlovákovPozdvihol sa Mešár do nových výšin pred plnou sezónou v AHL? Má najviac bodov v celej lige! Sýkora si ukončil suchoty gólom, Regenda toto nezažil od februára + videoKto je na konci základnej časti top favoritom na Cenu Jacka Adamsa?Šesť hviezd NHL, ktoré by v lete mohli zmeniť dres Posledný tím je istý. Aké šance majú na Celebriniho iné tímy, vrátane Canadiens? Veľká nádej Chicaga zažila debut ako hrom: Po hektických dňoch skórovala pri debute v NHL! + video Pospíšil prvým Slovákom po 15 rokoch s týmto zápisom. V tíme to dokázal naposledy Tkachuk! Pospíšil napodobnil Tkachuka, bodovo vyrovnal Tatara. Ten opäť nehral. Hertl hrdinom Hviezdna nádej pod zmluvou: Anaheim si upísal draftovú päťku Toronto podpísalo zmluvu s najlepším hráčom nemeckej DEL Hviezdny obranca Bruins dostal trest od disciplinárky + videoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies