Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Colorado je vraj favoritom na zisk služieb hviezdneho útočníka

Tím Colorado Avalanche sa spája s hviezdnym útočníkom Taylom Hallom, ktorý by pred prestupovou uzávierkou mohol opustiť tím New Jersey Devils. Podľa zámorského odborníka by však „lavína“ mohla byť aj favoritom na zisk jeho služieb.

„Dojmy v tomto biznise sú, že Avalanche sú práve teraz favoritmi. Snažia sa a tlačia na to, aby získali Taylora Halla možno do vianočnej prestávky (do zmrazenia zostáv, pozn. red.), ktorá začína 19. decembra,“ poznamenal Chris Johnston zo Sportsnet.

Hall je v poslednom roku svojej zmluvy, ktorá má priemerný ročný plat 6 miliónov amerických dolárov. Dvadsaťosemročný Kanaďan sa v lete môže stať neobmedzeným voľným hráčom a generálny manažér Devils, Ray Shero, nedávno povedal, že počúva ponuky ostatných tímov.

Colorado má v tejto sezóne štvrtý najnižší platový rozpočet v NHL, keď má pod stropom voľného 5,98 milióna amerických dolárov. Konkurenciou v tejto snahe by mu mohla byť najmä Arizona, ktorá za tiež spája s akvizíciou Halla.

Hall vedie trápiace sa New Jersey s 25 bodmi, keď v prvých 29 zápasoch strelil šesť gólov a pridal 19 asistencií. V priemere hráva 19 a štvrť minúty na zápas. V sezóne 2017/18 nazbieral 93 bodov a ako prvý hráč Devils v histórii získal Hartovu trofej.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies