Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Najlepší obranca Detroitu by mohol vynechať zvyšok sezóny

Jozef Struhár  
18.12.2019

Obranca Danny DeKeyser absolvoval v utorok operáciu chrbta a tímu Detroit Red Wings by mohol chýbať do konca aktuálnej sezóny. V deň operácie o tom informoval hlavný tréner Jeff Blashill.

DeKeyse si zranil chrbát ešte 22. októbra pri prehre 2:5 s Vancouverom. V tom čase mal za sebou osem zápasov so ziskom štyroch asistencií. V posledných 27 zápasoch nehral. Pri konzervatívnej liečbe robil pokroky, ale potom utrpel komplikáciu, po ktorej sa stala operácia nevyhnutnosťou.

„Mohol by potenciálne vynechať zvyšok sezóny a našou situáciou je to, že ho tu nemáme k dispozícii. Musíme čeliť realite a ostatní hráči musia vystupňovať svoju hru. Je to výzvou? Určite je. Dúfame však, že sa vráti,“ povedal Blashill.

„Keď je zdravý, tak je našim najlepším obrancom a ja si myslím, že je to jeden z najpodceňovanejších obrancov v celej lige. Na náš tím má obrovský vplyv.“

Red Wings tiež v utorok umiestnili na listinu zranených hráčov obrancu Jonathana Ericssona, ktorý v deviatich tohtosezónnych dueloch nebodoval. Z Grand Rapids (AHL) bol povolaný obranca Brian Lashoff, ktorý sa v utorok mohol stať 12. obrancom, ktorého Detroit v sezóne využije. Nakoniec však proti Columbusu nenastúpil.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies