Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Sumáre

V nedeľu v akcii len Sekera. Jeho tím do prestávky nevstúpi najlepšie

V nedeľu sa v kanadsko-americkej NHL odohrali štyri zápasy. V akcii bol aj jeden Slovák. Nebodoval. Z výhier sa tešili Flames, Rangers, Coyotes a Golden Knights.

DAL - CGY 1:5

Calgary uspelo v Dallase, Sekera nebodoval

Matthew Tkachuk zaznamenal gól a dve asistencie, Calgary strelilo tri presilovkové góly a uspelo v Dallase hladko 5:1. Sean Monahan zaznamenal gól a asistenciu, Elias Lindholm nazbieral tri asistencie. K ukončeniu trojzápasovej série prehier viedli aj góly Andrewa Mangiapaneho, Mikaela Backlunda a Dereka Ryana, ktorý uzavrel skóre gólom do prázdnej brány. David Rittich urobil 26 zákrokov a zaznamenal aj jednu asistenciu. Čestný úspech Stars dosiahol Denis Gurianov, kým Ben Bishop zastavil 25 striel. Slovenský obranca Andrej Sekera odohral 14 minút a 9 sekúnd s jedným streleckým pokusom. Jeho tím prehral tretí zápas z posledných štyroch. „Nehrali sme našu hru v posledných troch zápasoch. Samozrejme, toto nie je spôsob, akým chcete vstupovať do prestávky, ale je to tak. Po prestávke sa vrátime v lepšom rozpoložení späť na trať,“ poznamenal tréner Rick Bowness, ktorého tím už má v pondelok voľno.

Hviezdy duelu: 1. M. Tkachuk, 2. D. Rittich, 3. E. Lindholm (všetci CGY)

NYR - ANA 5:1

Rangers si natiahli domácu víťaznú sériu proti Ducks

Chris Kreider strelil dva góly, Mika Zibanejad zaznamenal gól v oslabení a asistenciu pri domácej výhre New Yorku Rangers 5:1 nad Anaheimom. Znamenala koniec trojzápasovej série prehier celkovo a štvorzápasovej v MSG. Filip Chytil a Brett Howden rozhodli o triumfe dvoma gólmi za 91 sekúnd v prvej tretine. Henrik Lundqvist čelil 20 strelám, z ktorých ho ako jediný prekonal Sam Steel. Ryan Miller opustil duel s 36 zákrokmi. Ducks hrajúci bez Getzlafa, Silfverberga i Rakella ukončili štvorzápasový výjazd s bilanciou 1-3-0. Na Manhattane prehrali šiestykrát v rade od 22. marca 2015. Kreider bodoval v treťom zápase po sebe, Zibanejad v piatom, Artemij Panarin v siedmom. Súboj priniesol 19 vylúčení, bitku a deväť nevyužitých presiloviek.

Článok pokračuje pod reklamou

Kreiderov gól z úniku pri pre 4 proti 4:

Hviezdy duelu: 1. Ch. Kreider, 2. M. Zibanejad, 3. B. Howden (všetci NYR)

DET - ARI 2:5

Hall pomohol gólom k výhre nad Detroitom

Taylor Hall strelil svoj prvý gól od výmeny, aby pomohol Arizone k víťazstvu 5:2 nad Detroitom. Clayton Keller strelil dva góly a pridal asistenciu, Oliver Ekman-Larsson nazbieral tri asistencie. K druhej výhre z posledných troch zápasov od príchodu Halla pomohli gólmi aj Carl Söderberg a Christian Dvorak. Antti Raanta kryl 28 striel. V bráne Red Wings stál po desaťzápasovej absencii spôsobenej zranením dolnej časti tela Jimmy Howard, ktorý urobil 40 zákrokov. Filip Zadina a Tyler Bertuzzi strelili góly Detroitu, ktorý prehral štvrtý zápas po sebe a 16. z posledných 18.

Prvý gól Halla v drese Coyotes:

Hviezdy duelu: 1. C. Keller, 2. O. Ekman-Larsson, 3. N. Schmaltz (všetci ARI)

SJS - VGK 1:3

Subban, Theodore doviedli Vegas k výhre nad trápiacim sa San Jose

Shea Theodore strelil víťazný gól pri výhre Vegas 3:1 nad San Jose. Kanadský obranca pritom bodoval už v piatom zápase po sebe od 13. decembra, čo v krátkej histórii Golden Knights dokázal už len Colin Miller. Ten bodoval v šiestich dueloch po sebe v októbru 2017. Okrem Theodorea sa do čierneho trafili aj Paul Stastny a Jonathan Marchessault. „Rytieri“ sa vrátili na víťaznú koľaj, pričom bodovali v piatom zápase po sebe (4-0-1). Malcolm Subban kryl 37 striel. Ako jediný ho prekonal Logan Couture. Aaron Dell opustil duel s 34 zákrokmi. Sharks si pripísali tretiu prehru po sebe a deviatu z posledných 10 zápasov.

Hviezdy duelu: 1. M. Subban (VGK), 2. B. Burns (SJS), 3. S. Theodore (VGK)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
A. Sekera (DAL) 14:09 0 0 0 0 0 1 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies