Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Reprezentácia

MSJ 2020: Záverečná nominácia Slovenska


Slovensko už pozná, s akým výberom vyrazí do boja na Majstrovstvách sveta do 20 rokov, ktoré v susednej Českej republike odštartujú už vo štvrtok.

Tréner slovenskej reprezentácie Róbert Petrovický v pondelok, po prehre 1:9 s Ruskom v poslednom prípravnom zápase, zverejnil záverečnú nomináciu, v ktorej figurujú traja brankári, ôsmi obrancovia a trinásti útočníci.

„Bolo to z našej strany ťažké rozhodovanie. Za danej situácie rozhodla momentálna forma. Bohužiaľ, aj toto patrí k hokejovému životu,” poznamenal pre TASR Petrovický, ktorý na turnaj nezoberie útočníkov Michaela Dráveka a Martina Chromiaka, ani obrancu Andreja Goliana.

Záverečná nominácia Slovenska na MSJ 2020

Brankári: Samuel Hlavaj (Sherbrooke Phoenix, QMJHL), Jakub Lackovič (Žilina), Samuel Vyletelka (Minnesota Magicians, NAHL)

Obrancovia: Martin Bučko (Košice), Boris Česánek (Poprad), Marcel Dlugoš (Žilina/Liptovský Mikuláš), Samuel Kňažko (TPS Turku, FIN), Dávid Mudrák (TPS Turku, FIN), Marko Stacha (Trenčín), Oliver Turan (Detva), Martin Vitaloš (Rögle, SWE)

Útočníci: Maxim Čajkovič (Saint John Sea Dogs, QHMJL), Róbert Džugan (Trenčín/Topoľčany), Martin Faško-Rudáš (Everett Silvertips, WHL), Nicolas Ferenyi (Trenčín/Považská Bystrica), Dominik Jendek (Slovan Bratislava), Kristián Kováčik (Trenčín/Žilina), Jakub Minárik (Nitra), Marek Minárik (Žilina), Michal Mrázik (Linköping, SWE), Oliver Okuliar (Lethbridge Hurricanes, WHL), Adam Paulíny (Martin), Daniel Vladimír Tkáč (Merritt Centennials, BCHL), Viktor Ďurina (Trenčín/Dubnica nad Váhom)




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies