Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
COL
5
EDM
1
po 1. tr.
VGK
0
ANA
0
po 1. tr.
LAK
0
CHI
1
Žiadne zápasy
02. 01.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Perry nepekne zranil Ellisa a prepísal tým históriu Winter Classic + video

V stredajšom zápase Winter Classic netrvalo ani tri minúty hracieho času na to, aby dvaja hráči prišli o zvyšok zápasu. Mohol za to nepekný zákrok útočníka Dallasu Coreyho Perryho na obrancu Nashvillu Ryana Ellisa.

V tretej minúte zápasu pod holým nebom, ktorý sledovalo viac ako 80 tisíc divákov na štadióne Cotton Bowl, trafil Perry lakťom Ellisa do hlavy a tým ho vyradil z hry – hosťujúcemu bekovi museli z ľadu pomôcť spoluhráči. Utrpel zranenie hornej časti tela.

Perry putoval na trestnú lavicu, ale rozhodcovia sa ešte pozreli na video a nakoniec usúdili, že okrem päťminútového trestu za faul lakťom si útočník zaslúži aj vylúčenie do konca zápasu – to sme v histórii Winter Classic videli premiérovo.

Pred stredajším incidentom sa doteraz vo všetkých zápasoch pod holým nebom v rámci NHL dočkal podobného trestu len Michal Rozsíval z Chicaga v zápase Štadiónovej série proti Minnesote, ktorý sa odohral v roku 2016.

Článok pokračuje pod reklamou

Nashville dohrával duel s piatimi obrancami, ale zákrok mu aspoň priniesol dva góly. Prvý prišiel počas presilovky piatich proti trom, ktorá sa stala realitou po zdržovaní hry Blakea Comeaua. Následne skórovali Predators aj pri končiacom päťminútovom treste Perryho.

Oddelenie hráčskej bezpečnosti NHL po zápase oznámilo, že sa o zákroku bude s Perrym v piatok rozprávať. Ten vyhlásil, že súpera zraniť nechcel: „S Ryanom som v minulosti hral a poznám ho osobne. Bolo to veľmi nechcené. Nechcel som ho zraniť. Dúfam, že je v poriadku.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies