Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Maurice nesúhlasil s rozhodnutím. Poučil sa však z Tortorellu + video

Tréner Winnipegu Paul Maurice nesúhlasil s rozhodnutím ligy udržať v platnosti gól Minnesoty z predĺženia sobotného duelu, ale nechcel kritikou rozhodcov riskovať žiadnu pokutu.

„Pre mňa je to v hocijakom bode dňa bránenie v hre brankárovi a pri tomto konkrétnom prípade ani nebolo veľa šedej oblasti, ale nedám im žiadne moje peniaze. Ani jeden cent,“ poznamenal Maurice po zápase.

Rozhodujúci gól zápase strelil Eric Staal, ktorý ho strelil po tom, čo sa jeho spoluhráč Zach Parise dostal do kontaktu s brankárom Jets Connorom Hellebuyckom. Rozhodcovia to označili za gól a následne ho potvrdilo aj video. Liga to odôvodnila tým, že kontakt zavinili obrancovia Winnipegu Anthony Bitetto a Tucker Poolman.


Maurice tiež nesúhlasil so skorším nevylúčením útočníka Wild Kevina Fialu, ktorý zozadu narazil na mantinel obrancu Josha Morrisseyho. Na otázku, či rozhodcovia mali hráča vylúčiť, odvetil len strohé: „Áno.“

Článok pokračuje pod reklamou

Keď sa ho novinári pýtali, či môže hnev zo sobotného duelu v niečo premeniť, opäť Maurice naznačil, že nechce dať lige dôvod na to, aby ho potrestala.

„Vyrovnáme sa s vecami, v ktorých môžeme byť lepší a pokúsime sa ich zlepšiť. To je všetko, čo k tomu mám. Všetko ostatné by ma vyšlo draho. Ukončíme to tak,“ poznamenal kormidelník Jets.

Maurice sa poučil z trénera Columbusu Johna Tortorellu, ktorému ani oľutovanie svojich nedávnych komentárov nepomohlo odvrátiť pokutu vo výške 20 000 amerických dolárov a podmienečný trest 25 000 amerických dolárov, ktorý ho čaká, ak by sa do roka prezentoval ďalším podobným incidentom.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies