Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Sumáre

Mrázek a Nečas zahviezdili pri výhre, Malkin vyrovnal Jágra

V piatok sa v kanadsko-americkej NHL odohrali tri zápasy bez slovenskej účasti. Z výhier sa v nich tešili Detroit, Carolina a Pittsburgh.

DET - OTT 3:2 SN

Larkinov nájazd rozhodol o výhre Red Wings

Dylan Larkin uspel ako jediný v samostatných nájazdoch, aby Detroit porazil Ottawu 3:2. Tyler Bertuzzi zaznamenal gól a asistenciu, Larkin skóroval aj v normálnom hracom čase a obranca Filip Hronek nazbieral dve asistencie. Jonathan Bernier urobil 29 zákrokov a Red Wings vyhrali tretí zápas z posledných piatich, čo sa im podarilo prvýkrát od polovice novembra. Senators prehrali šiesty zápas v sérii. Ich góly strelili Brady Tkachuk a dvojbodový Colin White. Marcus Högberg opustil duel s 26 zákrokmi. Do zostavy kanadského tímu sa vrátil obranca Ron Hainsey.

Skvelé zákroky Högberga z predĺženia:

Krásny gól Larkina:

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. D. Larkin (DET), 2. C. White (OTT), 3. T. Bertuzzi (DET)

CAR - ARI 3:0

Mrázek vynuloval Arizonu, ktorá neskórovala v druhom zápase po sebe

Petr Mrázek zastavil 32 striel, aby ako tretí brankár v klubovej histórii vychytal svoje siedme čisté konto pred svojím 70. zápasom v drese tohto tímu. Napodobením Kevina Weekesa (8) a Artursa Irbeho (7) pomohol Caroline k výhre 3:0 nad Arizonou. Svoje desiate góly v sezóne strelili Warren Foegele, Lucas Wallmark i Martin Nečas, ktorý bol po Mrázkovi druhou hviezdou duelu. Hurricanes sú jedným z piatich tímov, ktoré majú sedem hráčov s dvojciferným počtom gólov. Napodobnili Penguins, Avalanche, Canadiens a Capitals. Kým oni vyhrali druhý zápas po sebe, Coyotes posledné dva zápasy prehrali. Antti Raanta inkasoval tri góly z 28 striel a duel nedochytal pre zranenie dolnej časti tela. V tretej tretine ho nahradil Adin Hill, ktorý však čelil len jednej strele. Arizona prehrala na nulu aj vo štvrtok v Tampe. „Páčila sa mi naša hra, ale samozrejme, musíme aj strieľať góly. Máme za sebou šesť tretín a neskórovali sme. Potrebujeme streliť gól,“ poznamenal tréner Rick Tocchet.

Hviezdy duelu: 1. P. Mrázek (CAR), 2. M. Nečas (CAR), 3. L. Wallmark (CAR)

COL - PIT 3:4 PP

McCann rozhodol o výhre nad Coloradom, Malkin vyrovnal Jágra

Pittsburgh dvakrát zmazal jednogólovú stratu a raz sa so stratou vedenia vyrovnal, aby napokon vďaka gólu Jareda McCanna zo štvrtej minúty predĺženia porazil Colorado 4:3. Teddy Blueger vyrovnával stav v druhej tretine a obrat v tretej dvadsaťminútovke sa postarali Bryan Rust s Jevgenijom Malkinom. Všetci traja strelci z normálnej hracej doby zaznamenali aj po asistencii, Malkin vďaka nej vyrovnal Jaromíra Jágra so 640 asistenciami na treťom mieste tímového poradia. Až tri asistencie nazbieral Dominik Kahun. Matt Murray kryl 28 striel, o dve viac ako Pavel Francouz. O góly Avalanche sa postarali Nathan MacKinnon, Gabriel Landeskog a Matt Calvert, ktorý vynútil nadstavený čas 31 sekúnd pred koncom tretej tretiny. Samiel Girard vo svojom 200. zápase dvakrát asistoval, aby mal od 1. januára na konte už deväť asistencií – najviac spomedzi všetkých hráčov v danom období. Colorado má v posledných 11 dueloch bilanciu 3-6-2.


McCannov víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. J. Malkin (PIT), 2. J. McCann (PIT), 3. G. Landeskog (COL)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies