Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Crosby je blízko k návratu. Bude hrať už dnes?

Dobrá správa z kabíny Pittsburghu. Sidney Crosby dostal povolenie chodiť do kontaktov, v sobotu absolvoval celý tréning a v nedeľu by sa mohol vrátiť do akcie.

Návrat v nedeľnom zápase na ľade Arizony je pre hviezdneho centra optimistickým scenárom po tom, čo vynechal predošlých 27 zápasov pre operáciu brušného svalstva.

„Sme povzbudení jeho pokrokmi a berieme to deň po dni. Uvidíme, ako na to bude reagovať a podľa toho urobíme rozhodnutie. Nič nevylučujeme, ale berieme to deň po dni,“ povedal tréner Mike Sullivan.

Ak by kapitán Penguins nehral už v nedeľu, na jeho návrat by sa nemalo čakať dlho a mal by prísť už budúci týždeň. V utorok tím hostí Minnesotu, vo štvrtok navštívi Boston, v piatok Detroit a v nedeľu bude hostiť Bruins.

„Nič som ešte nevylúčil, ale ešte sme sa tak veľmi o hraní v nedeľnom zápase nerozprávali. Uvidím, ako sa dnes budem cítiť. To bude prvá otázka a od nej sa všetko bude vyvíjať. Najdôležitejšie je, že som sa dnes vrátil do tréning a že som sa cítil dobre, každým dňom sa to zlepšuje,“ skonštatoval Crosby.

Crosby absolvoval v sobotu na ľade skoro 90 minút. Na tréningu nacvičoval aj presilovky a po jeho skončení ešte s niekoľkými spoluhráčmi robil robotu navyše. Snažil sa pritom, aby bol vystavený čo najväčšiemu množstvu kontaktov predtým, ako sa vráti do ostrej akcie.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Johnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies