Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Ani fantastický zákrok Haláka nezachránil Bruins, Panarin päťbodový

V piatich pondelkových zápasoch sme videli dve významné čisté konta, päťbodový výkon Artemija Panarina i ďalšie góly Alexa Ovečkina. Body Slovákov však neprišli, pričom v akcii boli štyria. Zdeno Chára odohral 1000. zápas za Boston.

MTL - CGY 2:0

Price vyrovnal legendu, Canadiens ukončili Flames víťaznú sériu

Carey Price predviedol 31 zákrokov, aby vychytal svoje druhé čisté konto v sezóne a 46. v kariéry, čím vyrovnal na treťom mieste historického poradia tímu Kena Drydena. Montreal vďaka nemu porazil Calgary 2:0, aby svojou druhou výhrou po sebe ukončil tímu z Alberty päťzápasovú víťaznú sériu. David Rittich čelil 37 strelám, z ktorých ho prekonali Jordan Weal v prvej a Ryan Poehling v tretej tretine. Weal bol v predošlom zápase zdravým náhradníkom. Slovenský útočník Tomáš Tatar zaznamenal dve strely, bodyček a dva bloky počas 19 minút strávených v akcii. Canadiens vyhrali piaty vzájomný zápas po sebe, Flames v tejto sezóne nestrelili gól v šiestom zápase.

Hviezdy duelu: 1. R. Poehling, 2. J. Weal, 3. C. Price (všetci MTL)

WSH - CAR 2:0

Ovečkin a Samsonov svojimi medzníkmi rozhodli o výhre nad Hurricanes

Richard Pánik bol v zostave Washingtonu, ktorý sa vrátil na víťaznú koľaj víťazstvom 2:0 nad Carolinou, ktorá prišla o sériu troch výhier. O triumf sa postarali najmä dvaja Rusi – Iľja Samsonov vychytal vďaka 23 zákrokom svoje prvé čisté konto v NHL a Alex Ovečkin strelil oba góly, aby sa so 686 gólmi osamostatnil na 11. mieste historického poradia strelcov pred Teemu Selännem a priblížil sa desiatemu Mariovi Lemieuxovi na rozdiel štyroch gólov. So 109. víťazným gólom zase vyrovnal zápis Brendana Shanahana na šiestom mieste historického rebríčka. Pánik odohral aj s ochranným štítom 14 a pol minúty, pričom sa prezentoval jedným bodyčekom a jednou strelou na bránu Petra Mrázka, ktorý duel opustil s 28 zákrokmi. Tom Wilson odohral svoj 500. zápas v kariére a pripísal si v ňom jednu asistenciu.

Článok pokračuje pod reklamou


Hviezdy duelu: 1. I. Samsonov, 2. A. Ovečkin, 3. T. Wilson (všetci WSH)

PHI - BOS 6:5 SN

Boston opäť nespel v nájazdoch, v jubilejnom dueli Cháru chytal Halák

Boston opäť doplatil na samostatné nájazdy. Tentoraz k tomu pomohla chyba Brada Marchanda, ktorý pri svojom nájazde pri rozbehu predbehol puk, pričom sa ho jemne dotkol. Keďže to bolo v piatej sérii, ktorú úspešne začal Travis Konecny, nakoniec sa z triumfu 6:5 tešila Philadelphia, ktorá v zápase prehrávala 0:2, 1:3 aj 2:5. Gól a dve asistencie zaznamenal Sean Couturier, dva góly strelil Travis Sanheim, po góle pridali Kevin Hayes a Connor Bunnaman, pre ktorého to bol prvý gól v NHL. Jakub Voráček zaznamenal dve asistencie. O góly Bruins, ktorí prišli o trojzápasovú sériu výhier, sa postarali David Pastrňák, Anders Björk, Charlie Coyle a dvakrát David Krejčí. Boston má v tejto sezóne v nájazdoch bilanciu 0-7. Z brankárov mal viac práce Jaroslav Halák, ktorý kryl 34 striel a štyri nájazdy z piatich. V predĺžení urobil excelentný zákrok proti Ivanovi Provorovovi. Carter Hart urobil 26 zákrokov. Zdeno Chára, ktorý nastúpil na svoj 1000. zápas v drese Bruins, ho neohrozil ani raz. V akcii strávil 21 minút a pripísal si plusový bod. Urobil aj jeden bodyček a jeden blok.


Skvelý zákrok Haláka v predĺžení:

Hviezdy duelu: 1. T. Konecny, 2. T. Sanheim, 3. S. Couturier (všetci PHI)

NYR - NYI 6:2

Päťbodový Panarin doviedol Rangers k výhre nad Islanders

Newyorské derby začalo dvoma bitkami a skončilo víťazstvom Rangers 6:2. K tretej výhre z posledných štyroch zápasov najvýraznejšie pomohol Artemij Panarin, ktorý strelil dva góly a pridal tri asistencie, aby si vyrovnal osobné maximum s piatimi bodmi a stal sa druhým hráčom v histórii organizácie po Jaromírovi Jágrovi (2005/06), ktorý dosiahol na hranicu 67 bodov v prvých 45 dueloch sezóny. Z gólov sa tešili aj Jesper Fast, Chris Kreider, Adam Fox a Jacob Trouba. Fast pridal dve asistencie, Alexandar Georgiev kryl 32 striel. Prekonali ho len Jordan Eberle a Brock Nelson, ktorí otvárali i uzatvárali skóre duelu. Obaja zaznamenali aj po asistencii. Semion Varlamov inkasoval šesť gólov z 35 striel, Thomas Greiss následne kryl jednu strelu, ktorej čelil v záverečných desiatich minútach. Islanders prehrali druhý zápas po sebe.

Päťbodový výkon Panarina:

Hviezdy duelu: 1. A. Panarin, 2. J. Fast, 3. A. Georgiev (všetci NYR)

STL - ANA 4:1

St. Louis zdolalo Anaheim a vyrovnalo si klubový rekord

Jake Allen zažil svoj prvý štart za ostatných deväť dní a s 20 zákrokmi pomohol St. Louis k výhre 4:1 nad Anaheimom, ktorou si obhajca titulu vyrovnal klubový rekord z roku 1991 s deviatou výhrou doma v sérii. Brayden Schenn zaznamenal dve asistencie a Blues vyhrali celkovo štvrtý zápas po sebe aj vďaka gólom Alexa Steena, Tylera Bozaka, Jadena Schwartza a Ivana Barbašova. Max Comtois strelil jediný gól Ducks, ktorí prehrali štvrtý zápas po sebe. John Gibson urobil 30 zákrokov a v posledných siedmich dueloch má bilanciu 1-5-1.

Hviezdy duelu: 1. J. Allen, 2. B. Schenn, 3. A. Steen (všetci STL)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
J. Halák (BOS) 34/39 (87,2 %) - - - - - - -
Z. Chára (BOS) 21:02 0 0 0 +1 0 0 1
T. Tatar (MTL) 19:06 0 0 0 0 0 2 1
R. Pánik (WSH) 14:26 0 0 0 0 0 1 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies